INSIDER

Gyerekei már soha nem láthatják Orosz Bernadett igazi arcát: egyre felismerhetetlenebb

Volt párja verte össze brutálisan a családanyát, Orosz Bernadettet. Azóta több műtéten is átesett.
  • Szerző: Ripost

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett esete: a nőt a párja, K. István verte össze egy bujáki osztálytalálkozón még 2019. no­vember 9-én. Bernadett vállalva a nyilvánosságot is, kiállt az igazáért és megmutatta, hogyan is nézett ki a brutális támadás után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek!
Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen...

Közzétette: Bernadett Orosz2019. november 11., hétfő

A kép valószínűleg mindörökre beleégett a retinájába annak, aki csak látta, hiszen az anyuka szinte összes arccsontja összetört, haját saját vére tapasztotta össze.

Az édesanyának azóta sem értek véget a megpróbáltatásai, ügye bíróság előtt van, és neki is felelnie kell azért, hogy megnevezte a támadóját. Sőt, még az is előfordulhat, hogy a brutálisan megvert nőt előbb ítélik el, mint támadóját. Miközben pedig Bernadett a bíróságra jár, a lelkét és az arcát is gyógyítja – utóbbit sebészek segítségével. Bernadettet a támadás óta már háromszor műtötték, a Hot! magazinnak pedig most azt mesélte, már fel sem ismeri magát a tükörben.

Orosz Bernadett a plasztikák után

Az összevert családanya, Orosz Bernadett több plasztikai műtéten is átesett – Fotó: Bors/Hot

„A tragédia óta háromszor műtöttek, egyre felismerhetetlenebbül nézek ki. A legjobban az fáj, hogy a gyerekeim soha nem láthatják már az édesanyjuk igazi arcát – mesélte összetörten Bernadett, aki azt is elárulta, a gyerekei a történtek óta egyfolytában attól rettegnek, hogy anyukájuk meg fog halni. Ez nem is csoda, többször is látták, ahogy anyukájukat megverik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?