INSIDER

Órákat késtek a Ryanair járatai

Hiába ért véget a kétnapos Ryanair-sztrájk, az ír fapados légitársaság jócskán próbára tette Budapestről Milánóba, illetve Pisába tartó utasai türelmét tegnap.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Budapest Airport honlapja szerint a reggel 7 órakor induló járat 13 óra után vitte el az utasait, míg a 10.55-re kiírt pisai járat 15 óra után kelt csak útra.

 

A tegnapi járatkésések nagy vesztesei azok voltak, akik egy napos városlátogatásra készültek az észak-olasz városba, s úgy tervezték, hogy a reggeli Ryanair géppel 8.35-re kiérnek, s közel tíz órán át ismerkednek Olaszországgal a 19 óra 05 perckor visszainduló ír fapados indulásáig. Így viszont legfeljebb Bergamóba tudtak elbuszozni egy gyors pizzára, kávéra vagy fagyira, s már mehettek is vissza a reptérre…

Ráadásul a jövő hét is feladja a leckét a Ryanair utasainak: a brit Independent napilap értesülései szerint augusztus 3-ára, péntekre a légitársaság ír pilótái újabb, egynapos sztrájkot hirdettek. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez mennyiben érinti majd a cég budapesti járatait.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?