INSIDER

Milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a HÉV-es támadás ügyében

Egymillió forintos díjkitűzés a HÉV-en megtámadott nő ügyében. A nyomozócsapat minden erejével Piroska támadóját keresi.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, egy fiatal férfi utazás közben minden előzmény nélkül felszólította a kisgyermekes anyukát, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A 47 éves nő megtagadta a követelést, amiért támadója brutálisan megverte.

A történtek után a fél ország azt a férfit üldözi, aki a gödöllői HÉV-en megtámadta a munkába utazó családanyát. A fantom elkövetett egy súlyos hibát: egy pillanatra lehúzta az arcát eltakaró maszkot, így Piroska ezer ember közül is felismerné.

Pest megye rendőrfőkapitánya egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja – írja a Police.

Személyleírása: 20-25 év körüli, 160-165 cm magas, vékony, szikár testalkatú férfi. Arca hosszúkás, ívelt, tiszta (anyajegy, heg, seb, pattanás nem volt látható), szeme, szemöldöke sötét. Hangja mély, beszéde összeszedett, nyugodt.

Az elkövetéskor fekete kötött, téli sapkát, kartondoboz/mustársárga színű, rejtett zipzárú, álló gallérú, combközépig érő dzseki anyagú, két függőleges zsebbel ellátott kabátot, sötétzöld-fekete terepmintás melegítőnadrágot, fekete, fűzős sportcipőt viselt. Külseje ápolt, rendezett volt, jellegzetes szagot nem árasztott.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?