INSIDER

Támadás a gödöllői HÉV-en: végzetes hibát követett el Piroska támadója

A fél ország azt a brutális férfit üldözi, aki a gödöllői HÉV-en megtámadott egy munkába utazó családanyát. A fantom elkövetett egy súlyos hibát: egy pillanatra lehúzta az arcát eltakaró maszkot, így Piroska ezer ember közül is felismerné.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A gödöllői HÉV-en történt támadásnak egyetlen szemtanúja sem volt, és kamerafelvétel sem áll rendelkezésre az elkövetőről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István / Bors

„Tájékozott voltam mindig a médiából azokról a bántalmazásokról, amiket nők ellen követtek el az elmúlt években, de so­ha nem gondoltam arra, hogy ez valaha velem is előfordulhat„ – mondta tegnap a Borsnak a súlyosan bántalmazott családanya. Piroskának csütörtök délután a kistarcsai kórházba kellett mennie, ahol újra megvizsgálták és ellátták a sérüléseit. Jelenleg gyógyszereket kell szednie, de már sokkal jobban érzi magát.

Fotó: Végh István / Bors

„A támadásom alatt volt egy olyan pillanat, amikor az elkövető kissé lehúzta a maszkját. Úgy gondolom, fel tudnám ismerni. A járása és a hangja is jel­legzetes. A 12 éves kislányunk Gödöllőre jár iskolába, ahova reggelente az édesapja szokta vin­ni ko­csival, de hazafelé mindig együtt jövünk HÉV-vel. Úgy terveztük, hogy jövőre már egyedül is engedjük utazni, de a történtek fényében ezt még át kell gondolnunk” – magyarázta a 47 éves nő.

Mint megírtuk, Pi­roska egyedül utazott a HÉV-en, amikor kedd reggel egy ismeretlen férfi megtámadta. Előbb felszólította, hogy tolja le a nadrágját, különben elvágja a torkát, aztán perceken át sorozta az arcát a térdrúgásaival. A nőnek eltört az orra, és a fogából is letört egy darab.

„Amikor végül le­szálltam a járműről Gö­döllő központjában, találkoztam egy férfival, akitől először se­gítséget akartam kérni, de láttam rajta, hogy a véres arcomtól nagyon megrémült, ezért inkább otthagytam, és siettem az anyósom­­hoz, akinél hívtuk a rendőrséget. Korábban so­ha nem volt dolgom a hatóságokkal, de nagyon meg­­lepődtem azon, hogy mennyire segítőkészek és ren­desek voltak velem. Becsülendő, hogy ilyen nagy erőkkel próbálják elkapni a támadómat, köszönöm ezt nekik„ – tette hozzá a megtámadott asszony.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?