INSIDER

Brutális támadás a gödöllői HÉV-en: sírva fakadt a kislánya, amikor meglátta Piroskát

A 47 éves édesanyát a munkába menet próbálta megerőszakolni egy férfi a gödöllői HÉV-en.
  • Szerző: Bors

A gödöllői HÉV-en támadt meg egy fiatal férfi egy 47 éves családanyát. Meg akarta erőszakolni, az arccsontját is összezúzta. Piroska azonban lelkileg mégsem zuhant össze. Erősnek és összeszedettnek mutatja magát. Azt mondja, meglepő módon a férjét és a 12 éves kislányát sokkal jobban összeroppantották az események.

A Borsnak adott exkluzív interjújában elmondta, az ütéseket és rúgásokat nagyjából két és fél percen keresztül kellett viselnie.

Fotó: Bors / Végh István

„Ülő helyzetben voltam, próbáltam védekezni a kezemmel, de a térdeléseivel így is eltörte az orromat és a fogamból is kirúgott egy darabot. Küzdöttem az életemért, kiabáltam is, de ő azt hajtotta, hogy ne visítsak, mert előveszi a kését és elvágja vele a torkomat, meg fog ölni. Kicsit csöndben maradtam, de aztán a félelemtől ismét felordítottam.”

„Erre még erőteljesebben rám üvöltött, és nyomatékosította a halálos fenyegetését”

- mondta a Borsnak.

Nem félne, ha találkozna támadójával

„A férjem korábban többször is azt mondta, hogy ha esetleg megtámadna valaki, védekezésképp próbáljam megütni, vagy marjak bele az arcába, de most nem mertem visszatámadni. Rettegtem attól, hogy tényleg előveszi a kését és meggyilkol.”

„A kislányomat és a férjemet egyébként sokkal jobban megviselte a támadásom, én egyáltalán nem érzek félelmet. A lányom sírva is fakadt, amikor meglátott.”

„Attól sem félnék, ha újra találkoznék a támadómmal. A rendőrségen pszichológus is foglalkozott velem, megvizsgált, de nem érzem, hogy a továbbiakban lesz rá szükségem” – nyilatkozta a nő.

Leszögezte: amint begyógyulnak a sebei és jobban lesz, vissza fog menni dolgozni és a HÉV-re is fel fog ülni. A történetével szeretné felhívni a figyelmet a nők elleni erőszakra, s szeretné elérni, hogy legalább a HÉV megállóit bekamerázzák. A pénztárcáját egyébként azóta a férje megtalálta a megálló közelében eldobva. Ekkor kiderült, hogy a támadója csupán a benne lévő készpénzt, 11 ezer forintot vett ki belőle, az igazolványait és a bankkártyáját benne hagyta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?