INSIDER

Brutális támadás a gödöllői HÉV-en: így érzi most magát Piroska

Hajtóvadászatott indított a rendőrség a HÉV-en támadó fiatal ellen. A megvert édesanya már visszaállt a munkába.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, egy fiatal férfi utazás közben minden előzmény nélkül felszólította a kisgyermekes anyukát, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A 47 éves nő megtagadta a követelést, amiért támadója brutálisan megverte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Piroska rendkívüli lelki erőről tett tanúbizonyságot a héten, ugyanis ismét HÉV-vel utazott.

„A hétfői volt az első munkanapom a támadás óta és most ültem először a HÉV-en is. Már a múlt héten vissza akartam menni, de az orvosok akkor még nem engedték. A férjem be tudott volna hozni autóval, de visszautasítottam a felajánlását, hiszen nincs bennem félelemérzet. Ugyanabban az időben mentem, kora reggel, de az esetből tanulva ezúttal az első kocsiba ültem. A korai időpont ellenére ott rajtam kívül még hárman is tartózkodtak. Utazás közben nem volt bennem semmilyen rossz érzés, ezt az egészet már lezártam magamban, az élet megy tovább” – mondta határozottan a Borsnak Piroska, aki reméli hamarosan bekamerázzák majd a szerelvényeket, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.

Gödöllői HÉV-en megtámadott nő
Bodis-Domokos Piroska
Kerepes
Végh István
Bors

„A letört fogamat múlt pénteken megcsináltattam, az orrom még fáj, de már az is nagyon szépen gyógyul. A varratot pedig már kiszedték a számból” – tette hozzá Piroska.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?