INSIDER

Megszólalt az elszökött 11 éves kislány

Üzent barátainak és a világnak, valamint újabb megdöbbentő részleteket is elárult a 11 éves N. Dorottya, akit a múlt hét végén egy magát fiúnak kiadó szlovákiai lány elcsalt otthonról. Arra kér mindenkit, hogy tanuljanak a hibájából, és ne csináljanak olyat, mint ő!
  • Szerző:

Minden részletet elmesélt N. Dorottya a szökéséről, és a szöktetőjéről a barátainak. A 11 éves lányt péntek délután rendőrök fogták el egy 15 éves szlovákiai magyar fiatallal együtt a pécsi InterCityn. Dorottya szerelmes volt a másikba, ezért is szökött el vele egy nappal korábban, ő azonban csúnyán becsapta őt. Mint ahogy a %% beszámolt róla, a rendőrségi kihallgató szobán derült ki, hogy Krisztián valójában lány. Dorottya most végre megszólalt, és az Instagram profilján keresztül számolt be a történtekről közel ezer követőjének.

„Sziasztok! Újra együtt vagyok a családommal?!!!” – kezdte a jó hírrel. – „Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy eddig az, aki elcsalt, írogatott a fiókomból!!! Kiss Krisztiánnak adta ki magát, jelenleg Nagy Krisztofer (nagykrisztofer0505) néven van fent, de a neve mindig változni fog valószínűleg. Most is szédíti a fiatalabb lányokat, és próbálja elcsalni őket. Azonban a Pécsi rendőrségen kiderült, hogy Kiss Krisztián LÁNY!!!! Ne dőljetek be neki a saját érdeketekben.”

Instagramon üzent a barátainak

Ennél azonban durvább részleteket is alárult.

„A táskájában volt sok gyógyszer, amivel nem tudjuk mi volt a célja.”

Tekintettel arra, hogy amikor elfogták őket, épp egy szerbiai pincébe tartottak, jobb ha bele sem gondol az ember, mi is lehetett volna.

Ki tudja, mi történhetett volna...

Dorottya azonban már okult a történtekből:

„Nagyon figyeljetek oda, és tanuljatok a hibámból.... Innentől kezdve az Instagram profilomat az édesapám ellenőrzi. Szerintem ez a lány (Krisztián) pszichés problémákkal küzd. Nagyon sok mindenben hazudott nekem (kor, nem, név, tartózkodási hely stb...) Eddig a fiókomat ő használta valótlanságot állítva rólam, es a szüleimről. EZ NEM ÉN VOLTAM. Vigyázzatok magatokra kérlek, és ne csináljatok olyant amit én, mert nagyon nagy bajba kerülhettek... Köszönöm, hogy velem vagytok jópáran???”

 

És ezeket olvastad már?