INSIDER

Megszólalt az elszökött 11 éves kislány

Üzent barátainak és a világnak, valamint újabb megdöbbentő részleteket is elárult a 11 éves N. Dorottya, akit a múlt hét végén egy magát fiúnak kiadó szlovákiai lány elcsalt otthonról. Arra kér mindenkit, hogy tanuljanak a hibájából, és ne csináljanak olyat, mint ő!
  • Szerző:

Minden részletet elmesélt N. Dorottya a szökéséről, és a szöktetőjéről a barátainak. A 11 éves lányt péntek délután rendőrök fogták el egy 15 éves szlovákiai magyar fiatallal együtt a pécsi InterCityn. Dorottya szerelmes volt a másikba, ezért is szökött el vele egy nappal korábban, ő azonban csúnyán becsapta őt. Mint ahogy a %Ripost% beszámolt róla, a rendőrségi kihallgató szobán derült ki, hogy Krisztián valójában lány. Dorottya most végre megszólalt, és az Instagram profilján keresztül számolt be a történtekről közel ezer követőjének.

„Sziasztok! Újra együtt vagyok a családommal?!!!” – kezdte a jó hírrel. – „Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy eddig az, aki elcsalt, írogatott a fiókomból!!! Kiss Krisztiánnak adta ki magát, jelenleg Nagy Krisztofer (nagykrisztofer0505) néven van fent, de a neve mindig változni fog valószínűleg. Most is szédíti a fiatalabb lányokat, és próbálja elcsalni őket. Azonban a Pécsi rendőrségen kiderült, hogy Kiss Krisztián LÁNY!!!! Ne dőljetek be neki a saját érdeketekben.”

Instagramon üzent a barátainak

Ennél azonban durvább részleteket is alárult.

„A táskájában volt sok gyógyszer, amivel nem tudjuk mi volt a célja.”

Tekintettel arra, hogy amikor elfogták őket, épp egy szerbiai pincébe tartottak, jobb ha bele sem gondol az ember, mi is lehetett volna.

Dorottya azonban már okult a történtekből:

„Nagyon figyeljetek oda, és tanuljatok a hibámból.... Innentől kezdve az Instagram profilomat az édesapám ellenőrzi. Szerintem ez a lány (Krisztián) pszichés problémákkal küzd. Nagyon sok mindenben hazudott nekem (kor, nem, név, tartózkodási hely stb...) Eddig a fiókomat ő használta valótlanságot állítva rólam, es a szüleimről. EZ NEM ÉN VOLTAM. Vigyázzatok magatokra kérlek, és ne csináljatok olyant amit én, mert nagyon nagy bajba kerülhettek... Köszönöm, hogy velem vagytok jópáran???”