INSIDER

Megszólalt a túsz: örülök, hogy túléltem!

A Ripost-nak sikerült elérnie azt a 63 éves férfit, aki az ezüst Nissant vezette. Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken a Markó utcai bíróságról megszökött egy rab, és a Nissan sofőrjének a fejéhez pisztolyt tartva egészen a Pólusig eljutott, ahol meglőtték.
  • Szerző: Ripost

Túl van az életveszélyen az a fogoly, akit pénteken öt lövéssel terített le a rendőrség a Nyírpalota-Szentmihályi út kereszteződésénél, miután megszökött a Markó utcai Fővárosi Törvényszékről.  

 

A 35 éves Sz. Károly sérüléseit először a Terrorelhárítási Központ speciális orvosi egysége látta el, majd a kiérkező mentősökkel együtt stabilizálták a férfi állapotát. Az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet traumatológiai osztályán kiműtötték belőle a golyókat. A szökött rabot több rendőr is őrzi. A %% úgy értesült, hogy túl van az életveszélyen, állapota javult.

Lapunk megtalálta annak az ezüst színű Nissannak  a sofőrjét, akit túszul ejtett a rab. Egyelőre csak csak annyit mondott: „Örülök, hogy túléltem!” Kórházba került az a büntetés-végrehajtási őr is, akit a szökött rab megütött, majd elvette a fegyverét. Elöljárói biztosították arról, hogy szabályszerűen járt el, és csak akkor kell visszamennie dolgozni, ha testi-lelki szempontból is teljesen felépül.

És ezeket olvastad már?