INSIDER

Megrázó részletek: mentős testvére érkezett először a halott Gáborhoz

A Kiskunmajsán halálra gázolt férfi testvére épp szolgálatban volt a mentőknél.
  • Szerző: Ripost

Egész Kiskunmajsa egy emberként gyászolja a 29 éves Gábort, aki alighogy belépett az új esztendőbe, máris búcsúznia kellett tőle, mert egy cserbenhagyásos gázolásban január 1-jén életét vesztette. Párja, Dóra, akivel együtt sétáltak hazafelé a szilveszteri mulatságból, szintén súlyosan megsérült, de a legfrissebb információk szerint már sikerült stabilizálni az állapotát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Donka Ferenc / MTI

A baleset Kiskunmajsán a Fő utcában történt hajnali 3 óra 45 perckor. Információk szerint a vétkes sofőr egy 28 éves öttömösi családapa, aki az áldozat barátja szerint mindössze fél éve rendelkezik jogosítvánnyal, és nem is a saját autójával okozta a balesetet. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de az autó vélhetően gyorsabban haladt a megengedettnél, amikor a jeges úton megcsúszott és lesodródott az útról. A fiatal helybéli pár éppen a kereszteződésen áthaladva egy mellékutcába tartott, de hiába voltak már bőven 2-3 méterre az úttesttől, a kicsúszott autó elgázolta őket. A szerencsétlen férfinak esélye sem volt a túlélésre. Egyik közeli barátja szerint csaknem 15 métert repült az ütközés következtében.

„Gábor egy nagyon kedves, szorgalmas, vallásos ember volt, akire mindig lehetett számítani. Imádta Dórit. Felfoghatatlan, ami történt” – mondta a Blikknek a lesújtott barát. Azt is megtudták tőle, a szörnyű balesethez pont az elhunyt fiatalember bátyját riasztották, aki mentősként éppen szolgálatban volt.

„Amikor a kollégái meglátták, ki az áldozat, nem akarták őt közel engedni, először nem értette, miért. Csak utána szembesült vele, hogy az öccse az, aki meghalt ebben a borzalmas balesetben” – folytatta az ismerős.

A vétkes sofőr egy pillanatra sem állt meg. A baleset helyszínétől két kilométerre igazoltató járőrök állították meg, amikor felfigyeltek az összetört szélvédőjű járműre. Mint kiderült, a tragédiát okozó férfi ittas állapotban volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?