INSIDER

Megrázó: ereszcsatornával támadtak a drogosok Győrben

Egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben intézkedett a rendőrség. Durva, amit elkövettek.
  • Szerző: Ripost

Egy verekedéshez riasztották a győri rendőrséget. A bejelentő nő elmondta, hogy barátjával kocsival érkeztek meg Kossuth utcai otthonuk elé, amikor a ház kapujában álló két férfi azt követelte tőlük, hogy vigyék vissza őket a belvárosba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután a sofőr ezt megtagadta, egy ereszcsatorna-darabbal megrongálták az autót, és hangosan szidalmazták az abban ülőket. A bejelentő hölgy kiszállt a járműből, és elszaladt segítséget kérni a közelben található egyik biztonsági cég alkalmazottjától – írja a Police.

Ezzel az ereszcsatorna-darabbal rántottak a párnak
Fotó: Police

A két garázda férfi követte őt, és az időközben utcára kilépő biztonsági őrrel is dulakodni kezdtek. Az őrt ököllel megütötték, majd egy pengével megvágták a fejét.

A megrongált autó
Fotó: Police

A támadásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget, elfogták a két feltételezett elkövetőt – a 25 éves helybéli L. Lászlót és társát, a 37 éves csornai K. Tibort –, majd egészségügyi ellátásukat követően a rendőrkapitányságra előállították őket. Mivel L. László esetében felmerült, hogy kábítószer hatása alatt állhat, vele szemben drogtesztet alkalmaztak a járőrök, ami pozitív értéket mutatott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?