INSIDER

Megható, rengetegen vettek búcsút az elhunyt porondmestertől - Fotók

Sokan elmentek leróni Tamás előtt a tiszteletüket.
  • Szerző: Ripost

Zokogó tömeg és összetört szívek – ez jellemezte a legjobban Joó Tamás porondmester gyertyafényes búcsúztatóját.  Több mint százan emlékeztek meg a Fővárosi Nagycirkusz előtt egy mécsessel szeretett barátjukra és kollégájukra.

A hat órakor kezdődő gyertyagyújtáson részt vettek a legközelebbi munkatársai, barátai, hozzátartozói. Többek között a Rippel fivérek közül Rippel Viktor és kedvese is megjelent, hogy lerója tiszteletét.  Korábbi kollégái hangosan zokogva, virágot és mécsest szorongatva sétáltak a középre kihelyezett asztalokhoz, majd Tamás kihelyezett portréja köré tehették azokat.

Miért éppen ő!

– sírt fel Tamás egy közeli barátja a tömegben.

Fiatalok és idősek egyaránt könnyeikkel küszködve álltak az óriáskivetítő előtt, közösen nézték végig a boldog, mosolygós képeket Tamásról, melyeket levetítettek. Többen összeborultak és hangos zokogással búcsúztatták kedves barátjukat, Tamást.

A 32 éves Joó Tamás vasárnap előadás közben lett rosszul és váratlan hirtelenséggel a színfalak mögött elhunyt. A mentők negyven percen keresztül küzdöttek az életéért, de már sajnos nem tudták visszahozni.

„Tamás mindig pontos, megbízható, jó humorú, mindig széles mosollyal érkező, bármikor vagány csipkelődésre vehető munkatársunk és barátunk volt. Tragikus halála mindenkit mélyen megrázott, nem térünk magunkhoz, cirkuszi családunkból egy őszintén szeretett családtag távozott!  Tamás legyen könnyű neked odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra! Joó Tamást a Fővárosi Nagycirkusz a saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodunk. Nyugodj békében, Tamás!” – megható közleményében így búcsúzott tőle a Fővárosi Nagycirkusz.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?