INSIDER

Megdöbbentő részletek a jegyzőkönyvből: élve dobta a patakba a sólyi kislányt gyilkosa

Kiderült, a 8 éves kislányt féltékenységből ölhette meg gyilkosa, a 16 éves Ferenc vonzódását nem viszonozta a még gyerek Adrienn.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes információk birtokába jutott a Bors: a 8 éves sólyi kislányt meggyilkoló F. Ferenc szexuális szándékkal támadt áldozatára.

Nehéz elképzelni, de nagyon úgy tűnik, hogy féltékenység állhat az egész országot megrendítő sólyi gyermekgyilkosság hátterében. A 16 éves F. Ferenc érdeklődését felkeltette a mindössze 8 esztendős Adrienn, a kislány azonban egy másik fiúval szimpatizált, amit a gyilkosa nem tudott megemészteni.

Miután a Séd patakhoz csalta a gyermeket, szexuálisan közeledett hozzá. Hogy ne ellenkezzen, fejbe vágta egy kővel, deréktól lefelé lemeztelenítette, ám ekkor elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta Ad­riennt.

"Nem ritka, hogy a támadó célja a nemi erőszak, de amikor meglátja a lemeztelenített, sérült testet, megijed vagy megundorodik. Úgy is mondhatnánk, hogy elmegy a kedve" – magyarázta Bezsenyi Tamás kriminológus.

A kis Adrienn édesapja, Horváth Győző az azonosítást követően úgy fogalmazott:

"Amikor a nemi erőszakról kérdeztük a rendőröket, azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, hogy pontosan mi történt. A rendőrség a sajtótájékoztatón F. Ferenc tettét „hirtelen érzelmi döntéssel” magyarázta, amit elképzelhető, hogy a kislány visszautasítása idézett elő."

A család tegnap megkapta a temetési engedélyt, és megismerhették a boncolási jegyzőkönyvben leírtakat is. A szakértői vélemény a szülők feldolgozhatatlan traumáját csak tovább fokozza.

"Brutálisan betörte a koponyáját, majd a vízbe dobta" – mondta tegnap Horváth Győző. "Még ekkor is élt szegénykém, a halálát fulladás okozta. Nem maradtak szavak" – csuklott el az apa hangja.

"Már óvodáskorban elkezdenek érdeklődni egymás iránt a gyerekek, azzal sincs semmi baj, hogy szerelmüknek szólítják a másikat" – magyarázta dr. Bojti Andrea gyermekpszichológus. "Kamaszkorban azonban már előtérbe kerül az érett szexualitás. Elképzelhető, hogy a 16 éves fiú vonzódott a kislányhoz, de ez mindenképpen devian­ciára, viselkedési, érzelmi zavarra utal" – tette hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?