INSIDER

Már az első éjszaka kiborult: Fekete Dávid a poklok poklát éli át a cellájában

Fekete Dávid magánzárkát kapott a járványügyi helyzetre való tekintettél. Egész napját magányosan kell töltenie.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, hétfői őrizetbevétele után, az ügyészség csütörtökön elrendelte előzetesen maximum 30 napra a letartóztatását ez egykori Megasztáros énekesnek.

Fekete Dávid autókkal kereskedett, de károsultjai vagy a járművüket, vagy pedig a pénzüket nem látták soha többé. A híresség ellen több mint 100 milliós csalás miatt nyomoznak. De még börtönbekerülése előtt is folytatta kétes ügyleteit.


Első körben 30 napra helyezte a bíróság letartóztatásba Dávidot
Bors

A Bors megtudta már az első éjszaka kiborult, a poklok poklát élte át a cellában, ám a megpróbáltatások a bírósági tárgyalás után is folytatódtak.

Ugyanis a hatályos jogszabályoknak megfelelően a napjaiból legalább 23 órát egyedül tölt majd egy egyszemélyes zárkában. Ez egyfajta járványügyi vizsgálat része, és majd 14 nap után helyezik közösségbe.

Fekete Dávidnak természetesen, ahogy a többi fogvatartottnak is, lesz lehetősége arra, hogy tartsa a külvilággal a kapcsolatot, de személyesen az ügyvédjén kívül, senkivel sem találkozhat.

20210506 Győr
Csütörtökön vezetőszáron vitték a bíróságra a Megasztár énekesét
Bors

„Dávid lelkis srác, borítékolható, hogy súlyosan megszenvedi ezt az időszakot” – mondja a Bors megkeresésére az énekes egyik közeli barátja, aki így folytatja:

„Úgy gondolom, hogy talán nem is baj, ha most egy kicsit padlóra kerül. Számot kell adnia azokért a cselekményekért, amiket elkövetett, és itt nem csak a jogi, hanem az emberi oldalról is beszélek. Csúnyán elbánt a feleségével, a gyerekei jövőjével és azokkal az emberekkel is, akik bíztak benne, akik a barátjuknak hitték. Egy komoly tisztulási folyamat elé néz, ami nem lesz könnyű menet számára.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?