FÜLES

Döntött az ügyészség: elrendelték Fekete Dávid letartóztatását

Meghozta a döntését a Győri Járásbíróság Fekete Dávid őrizetbevétele után, elrendelték a letartóztatását.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a Megasztár negyedik szériájának egykori ezüstérmesét hétfő reggel, alapos házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elmúlt hetekben egyre több ember vádolta meg azzal az énekest, hogy nagy összegekkel rövidítette meg őket. Később az is kiderült, hogy az énekes közel százmilliós adósságba hajszolt felesége, Regina is feljelentést tett a férje ellen, mivel azt gyanítja, hogy Fekete Dávid különböző törvénytelen machinációkat csinált.

Fotó: TV2

Csütörtökön pedig elrendelte a Győri Járásbíróság Fekete Dávid letartóztatását, az elsőfokú bíróság határozatáig, legfeljebb egy hónapig – írja a Blikk.

A bíróság a megalapozott gyanú fennállását megállapította, ezért a kényszerintézkedést indokoltnak látja. A határozat indoklása szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, ezért az eljárási cselekmény jelenlétének biztosítása érdekében indokolt az elzárás. A bíróság szerint ugyanakkor fennáll a bűnismétlés veszélye is, figyelemmel arra, hogy a gyanúsított a kihallgatását követően elkövetett újabb szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmények miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki, így az sem zárható ki, hogy a jövőben újabb bűncselekmények elkövetését kísérli meg. A döntés nem végleges, fellebbezhetnek ellene – mondta dr. Havasiné Kulcsár Petra a Győri Törvényszék sajtószóvivője a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?