INSIDER

Közel 50 milliót csalt ki egy magyar nő, a módszere ördögi

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki bepalizott egy győri férfit. A nőt üzletszerûen folytatólagosan elkövetett csalás miatt vonják felelősségre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Különleges módszerrel verték át azt a győri férfit, akitől egy nő 48 millió forintot csalt ki két év alatt. Először a pancser férfinak fel sem tűnt, hogy a 42 éves nő hazudik neki, ezért részletekben több milliót adott át neki, de végül mindenre fény derült... A csaló nő ellen vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség.

Ördögi. Két éven keresztül hazudta egy nő, hogy jól működő soproni varroda résztulajdonosa és azért, hogy a cég működőképes legyen pénzre van szüksége. Ekkor szemelte ki magának a gyanútlan férfit, akitől öt részletben pénzt kért kölcsön. Többször átvett tőle 2,2 és 14 millió forint közötti összegeket Győrben még 2015 decembere és 2016 februárja között.

Azzal hitegette az áldozatot, hogy az összeget az üzlettárs kivásárlására, ipari varrógép javítására, anyagbeszerzésekre költi. Ennek fejében természetesen ígéretet is tett. A nő a cég ötvenszázalékos üzletrészét is felajánlotta a férfinak a kölcsönökért cserébe, és végül negyvenmillió forintban állapodtak meg.
    A vádlott azonban semmilyen kapcsolatban nem állt a kft.-vel, a pénzt saját céljaira költötte, majd felszívódott.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?