INSIDER

Kitálalt: most minden titkot felfedett a feltételezett körúti robbantó édesanyja

Megtörte a csendet, 10 év hallgatás után megszólalt és régi titkokat fedett fel a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi édesanyja.
  • Szerző: CsR

Többnapos vívódás után a robbantással gyanúsított férfi édesanyja úgy döntött: megszólal, és elmondja, mi történt vele és gyerekeivel.

– A dél-amerikai távolléte alatt nem tudtam tartani a kapcsolatot a fiammal és a lányommal, amikor azonban hazajöttek, igyekeztem megoldani, hogy lássam őket.

Az akkor már 13 éves fiam a bíróság előtt kijelentette, hogy az apjánál akar maradni,

aki azonban elzárkózott a megfelelő kapcsolattartástól – mondta az édesanya. Hiába nem tudta, merre járnak a nagyvilágban, soha egyetlen pillanatra sem adta fel a reményt, hogy egyszer még láthatja a gyerekeket. A viszontlátás azonban kudarccal végződött, legalábbis Lászlóval kapcsolatban mindenképpen.

– Tíz éve történt a bírósági tárgyalás, és sajnos azóta sem tudtam rendesen találkozni a fiammal. Ilyen körülmények között nehezen tudok bármiben segíteni neki, de ha a gyerek találkozni akar velem, amitől én eddig sem zárkóztam el soha, természetesen kész vagyok beszélni vele

– tette hozzá a Blikknek.

A drámai történetéről a Csellengők című televíziós műsor producere, Incze Zsuzsa egyik könyvében egy egész fejezet található. Az édesanya akkor így mesélt kisfiáról.

„A kislány bújós volt, a Lacika meg talán a koránál fogva is jobban szeretett beszélgetni. Lacika jóságos és rendszerető. Imádott tanulni, addig le nem feküdt, míg a leckéjét meg nem csinálta. Nagyon szeretett sportolni, mozogni, rengeteget volt a levegőn, edzett kisfiú volt, aki mindig oltalmazta, védte a húgát” – olvashatók a könyvben az édesanya szavai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?