INSIDER

Kiskorúak osontak be éjszaka egy kispesti panellakásba

Nagy volt az ijedtség egy kispesti panellakásban, a Városháza térnél a napokban. Egy fiatal pár lakik a lakások egyikében, hozzájuk nyitott be hajnal 1 óra körül a páros, akikről azt állítják a lakók, két kiskorú fiatal volt.
  • Szerző: Ripost

Erről a következőt posztolta a pár a legnagyobb közösségi oldalon:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Figyelmetlen voltam, nem zártam be az ajtót este. Az ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett baja, ők is megijedtek, és otthagyták a hátitáskájukat, amit a rendőrség lefoglalt. Mindenki zárja be az ajtaját! A paneleknél csak besurrannak, mintha ott laknának, pont nem nagyon érdekel senkit, hogy ki lakik ott, meg ki nem. A trükk annyi, hogy az éjszakai órákban egyszerűen csak finoman, halkan benyitnak, beosonnak, és amit tudnak, ellopnak”

Fotó: 123rf

A megkereste a párt, ám nem akartak nyilatkozni, mert annyira sokkolta őket az eset.
„Nem szeretnék nyilatkozni, elég rosszul éltem meg„ - mondta megkeresésünkre a nő. „Én úgy tudom, hogy most több lépcsőházban is próbálkoztak ugyanezen a környéken” - tette hozzá.
A nő párjának tudomása szerint egy gyermekotthonból elkószált tinédzserekkel lehet összefüggésben az eset, és a nyomozás ismeretlen tettesek ellen folyik.
A az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megkereste, ám lapzártánkig nem kaptunk választ.

És ezeket olvastad már?