INSIDER

Kétségbeesetten keresi Péter az eltűnt barátnőjét

Ha valaki látta Pékó Laurát, azonnal értesítse a rendőrséget!
  • Szerző: M.N.

Egyik percről a másikra – kedden délután nyoma veszett Tiszaújvárosból a 17 éves Pékó Laurának. Párja, Balázs Péter és családja mindent elkövet azért, hogy szerelme hazakerüljön hozzá és újra átölelhesse. Lapunknak a fiú mesélte el a történteket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Laura egy nagyon okos és gyönyörű lány

– kezdte a -nak Péter.

Fotó: Balázs Péter

„Mi egy iskolába járunk, így tudom, hogy onnan se hiányzott sosem. Éppen emiatt vagyunk nagyon megijedve. Kedden este kaptunk egy telefonhívást. A nagymamája – akivel lakik – hívott minket. Azt kérdezte, hogy a lány mikor tér már haza tőlünk. De Laura nem volt nálunk…”

Kiderült, hogy a fiatal lány kedd délben indult útnak, és a nagymama azt gondolta, hogy Péterhez megy, aki öt perce lakik tőle.

Borzasztó idegesek lettünk

– folytatta.

„Elkezdtünk telefonálgatni és keresni őt, de nem találtuk sehol. Még aznap este bementünk a rendőrségre bejelenteni az eltűnését. Tudom, hogy az apukájával nem tartja a kapcsolatot, az anyukája pedig külföldön dolgozik, de biztos vagyok benne, hogy nem hozzá ment ki. Egyébként nagyon megviselte a karantén, mert nem engedték el sehová, hiszen a mamája veszélyeztetett korú. Biztosan ettől készült ki. Mi is csak telefonon tudtunk beszélni, így nekem is már nagyon hiányzott.”

Fotó: Balázs Péter

 

200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak

Laurát az egyik ismerőse Miskolc belvárosában látta kedden délután. A kezében a telefonjával, karra akasztható táskával. Világos nadrágban és fekete pólóban sétált. Péter és a családja kéri, hogy aki látta a lányt az azonnal hívja a rendőrséget! A család 200 ezer forint nyomravezetői díjat is ajánlott annak, aki segít megtalálni Laurát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?