INSIDER

Kétéves kisfiú életéért küzdöttek a budapesti mentősök: a második emeletről zuhant ki

A gyereket a mentősök azonnal kórházba szállították.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű jelenetek játszódtak le vasárnap reggel a fővárosi, XIII. kerületi Pannónia utcában. Egy szemtanú a Borsnak elmondta: hatalmas puffanásra lett figyelmes.

„Ezután keserves sírást és kiabálást hallottam. Azt hittem, hogy elütöttek valakit, de amikor odanéztem, már sejtettem, hogy mi történt. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el! Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon. Néhány perc múlva láttam, ahogy az anyuka rohan vissza a zebrán át, és ő is kiabált elkeseredésében. A legborzasztóbb az volt, hogy a kisfiú rettenetesen sírt” – idézte fel a felkavaró jeleneteket a szemtanú.

A gyermek az aszfalton hevert, súlyosan megsérült, a mentők stabilizálták az állapotát és kórházba szállították
Fotó: Bors

A mentők és a rendőrség is néhány percen belül kiérkezett a helyszínre. A kisfiú csak akkor hagyta abba a sírást, mikor a mentők elkezdték az ápolását. A gyermek a szemtanú szerint elsőnek virágokra majd egy utcában parkoló autóra eshetett.

„Ugyan a másodikról esett ki, de szerintem ez jóval magasabban van, mint egy panelház második emelete. A boltok fö­lött van a földszint, és csak utána jön az első és a második emelet. A szülők érthető módon rettenetes állapotban voltak” – zárta a Borsnak a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte: a két év körüli gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, egyelőre senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?