INSIDER

Így talált rá Tywin, a kábítószer-kereső kutya egy kiló marihuánára

A Metropol stábja testközelből nézhette meg, ahogy a hatéves belgajuhász kiszimatolja a drogot két külföldi csomagtartójában, akikre a Városliget közelében csaptak le a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Izgalmas akció zajlott éjjel Zuglóban, ahol a rendőrség két külföldit kapcsolt le a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésében. A montenegrói és a szerb férfi csomagtartója 1 kilogramm marihuánát tartalmazott, amit Tywin, a hatéves belgajuhász is rögtön kiszimatolt.

Tywin azonnal kiszagolta az elrejtett drogot (Fotó: Metropol)

Úgy tűnik, hogy a kábítószer-biznisz a járvány idején sem szünetel, a külföldi állampolgárokat pedig a kijárási korlátozás sem érdekelte. Amikor a Metropol stábja a helyszínre érkezett, a két férfi már bilincsben várta a folytatást, leginkább pedig az érdekelte őket, hogy mikor gyújthatnak rá egy cigire. A helyszínelés szigorú protokoll szerint zajlik, így a rendőrök nem csak az autójukat, de a telefonjaikat is átvizsgálták, további információk után kutatva.

Ha kíváncsi vagy a nyomozás részleteire, keresd a Metropol napilapot terjesztőinknél, vagy látogass el a metropol.hu-ra csütörtökön is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?