INSIDER

Hírportált gründol a vírustagadó Gődény

Panaszáradatot zúdított Gődény híveire, akiktől újra pénzt szeretne gyűjteni. Most a Facebook-csoportját cserélné le „médiaháttérre”, hogy minél több emberhez juttathassa el oltásellenes baromságait.
  • Szerző: Ripost

Köszönőlevélnek álcázott leszúrást és panaszáradatot zúdított híveire Gődény György. A vírustagadó oltásellenes ezúttal magát mártírként feltüntetve foglalja össze az elmúlt hónap történéseit, többször követői orrára koppintva. Nem kevesebbet állít, minthogy miközben ők (vélhetően Lenkei és Tamasi doktorra gondol a többes szám alatt) már milliókat költöttek el a vírusellenes kampányra és hatalmas áldozatokat hoztak, követőiknek külön meg kell magyarázni, hogy miért lenne szükség a pénzükre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Olyan gyermeteg számtani példákat kellene írni, hogy 100 000-szer 1-2 ezer forint az mennyi, az havonta hány újságírót, programozót, sajtómegjelenést, hirdetést, rendezvényt, eszközt vagy akár az utazásokhoz fontos kilométert jelent?”

– teszi fel a kérdést Gődény.

Dr. Gődény György

A vírustagadó egy olyan hírportált szeretne indítani, ahol minél több emberhez tudná eljuttatni a baromságait. Úgy tűnik, szeretne megszabadulni a Facebooktól, ahol rendszeresen megszüntetik az egymás után életre hívott csoportjait. Igaz, követői legfeljebb megosztásokkal támogatják, miközben egy lyukas fillért sem adnak a nézeteiért.

„Milliós nagyságrendű költségekbe vertük magunkat, és a több mint 100 ezer csoporttag csak tőlem várt el mindent, és néhány ember kivételével semmiben nem segített” – írja a vírustagadó, bár az nem derül ki, hogy honnan szedték a több millió forintot. Ugyan a tekintélyes terjedelmű levél közepénél azt kérdezi Gődény: „De most tényleg, el kellene minduntalan játszani azt a megalázó helyzetet, hogy folyamatosan segítséget kérjek attól a néhány, ezt magától is értő és belátó embertől?”, írása végén csak megalázza magát, és durván köve­telőzni kezd.

„Az első és most a legfontosabb, hogy működtetni és a célok érdekében használni kell azt a médiahátteret, aminek az alapja már kész van. Minden ekörül fog mozogni, hiszen mások híreit nem érdemes olvasni. Ezen keresztül több százezer ember tájékozódhat és ébredhet öntudatra. Lássuk a legkényesebb, de legfontosabb próbát és feladatot: hányan leszünk, akik az eddig mostohagyerekként elhanyagolt, bennünket segítő médiát első körben támogatjuk?” – kérdezi Gődény, és már ott is a bankszámlaszám, ahova az utalásokat várja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?