gődény

13 találat
INSIDER

Itt a bizonyíték: Gődényék beszállnak a politikába

A vírustagadóknak már van bejegyzett pártjuk, Normális Élet Pártja néven. Azt gondolják, hogy ők lesznek a mérleg nyelve.

INSIDER

Dr. Novák Hunor megint odavágott: undorító, mit találtak ki a vírustagadók

Méghogy emberevő férgek!

INSIDER

Koronavírus-fertőzött esett össze Gődény vírustagadó tüntetésén

A Metropol információi szerint a ma délelőttre szervezett Gődény-féle demonstrációról a mentősök szállítottak el egy embert, akiről kiderült, hogy koronavírusos.

INSIDER

Durván beszólt Gődény: nem csak a vírusban, az ellenzékben sem hisz

Egy ellenzéki összefogást hirdető újságíró megfenyegette Gődényt. Az oltásellenes patikus kendőzetlenül elmondta véleményét az ellenzékről.

INSIDER

Hihetetlen, Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel

Pózol, mosolyog és persze a kamerába néz: Gődény György celebként fotózkodik fanatista híveivel, miközben veszélyezteti egészségüket.

INSIDER

Bugyiban pózolt Gődény híve a Hősök terén – fotó

Jogellenes gyűlést hirdetett a maszkellenes, vírustagadó Gődény György, bugyiban pózolt egy híve a Hősök terén a hétvégén.

INSIDER

Ma kihallgatja Gődényt a Nemzeti Nyomozóiroda

A decemberi rémhírterjesztési ügy miatt hívták be kihallgatásra Gődényt. A vírustagadó, oltásellenes patikus azt állítja, ő csak igazat mondott.

INSIDER

Támadják a vírustagadók a nemzeti konzultációt

A vírustagadók a nemzeti konzultációt több fronton támadják: hamis konzultációt indítottak és bírálják a kormány által indított nemzeti konzultációt.

INSIDER

Újraindították a hamis konzultációt a vírustagadók

A hét elején elindított hamis konzultáció miatt nyomozás folyik, leállították az adathalász oldalt. Most új platformon újraindították a hamis konzultációt.

INSIDER

Gődény-bukta: az van a vakcinában, mint a kedvenc multivitaminjában!

Meglepő felfedezést tett a Ripost: az oltásellenes Gődény György által reklámozott multivitaminban is benne van ugyanaz az egyébként allergén anyag, mint a Pfizer/BioNTech vagy a Moderna vakcinában. Csak éppen nem tudni, hogy a multvitaminban mekkora menn

INSIDER

Gődénynek ismét odaszúrt dr. Novák Hunor

Dr. Novák Hunor megkapta a második, koronavírus elleni védőoltást, s még a kórház elől bejelentkezett követőinek.

INSIDER

Hírportált gründol a vírustagadó Gődény

Panaszáradatot zúdított Gődény híveire, akiktől újra pénzt szeretne gyűjteni. Most a Facebook-csoportját cserélné le „médiaháttérre”, hogy minél több emberhez juttathassa el oltásellenes baromságait.

INSIDER

A covidoltás ellen uszít a vírustagadó Gődény, veszélyes, amit művel!

Gődény György gyógyszerész arról híresült el, hogy tagadta a koronavírus-járvány létezését és támadta a védelmi intézkedéseket. Egyik legújabb bejegyzésében pedig már az oltásról beszéli le híveit. A Ripost utánajárt az állításainak és kiderült: egytől eg