INSIDER

Hátba rúgta a nagyit, majd a két gyerekkel menekülni kezdett a csongrádi férfi

A férfi erőszakkal szakította el anyjuktól a gyerekeit, miután azok nem akartak hazamenni vele a láthatásról.
  • Szerző: Ripost

Iszonyatos dühbe gurult egy csongrádi férfi, mert gyerekei nem akartak hazamenni vele, miután végre láthatták anyjukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfinak és volt párjának két közös gyermeke van, és a bíróság úgy döntött, hogy az apának adja a felügyeleti jogot, így a 6 és 3 éves kislányok az édesanyjukkal a gyermekjóléti szolgálatnál biztosított kapcsolattartáson találkozhattak.

Egyik nap a férfi a megbeszéltek szerint elvitte lányait az édesanyja hódmezővásárhelyi lakásába, láthatásra. Másnap azonban a nő a gyerekekkel együtt azzal hívta fel a férfit, hogy a kislányok nem akarnak délben hazamenni, vele szeretnének maradni.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ekkor szakadt el a cérna az apánál. Délután 3 órakor a testvérével megjelent a társasház előtt, majd felhívta volt párját és erőszakosan követelte vissza a gyerekeket.

Ezek után testvérével együtt bejutott a lépcsőházba, majd elkezdték a lakás ajtaját ököllel verni, végül pedig be is rúgták. Az apa a lányait a hóna alá kapva elindult kifelé, félrelökve az útból a nagymamát, akinek még a hátába is belerúgott.

A helyszínre közben kiérkeztek rendőrök. Ezért a férfi menekülni kezdett. A gyerekeket a hátsó ülésre ültette, ahova ő is beszállt, majd testvére a rendőrautót a füves útpadkán kikerülve nagy sebességgel menekülésbe kezdett.

A város területén 100 km/h, a várost elhagyva pedig 180-200 km/h sebességre gyorsulva hajtott, míg egy körforgalomba érkező autónak ütközött. A baleset során szerencsére senki sem sérült meg, azonban a kislányokat nem gyermekülésben szállították, övvel sem voltak bekötve és megfelelően felöltöztetve sem voltak. Az átfázott gyerekeket az intézkedő rendőrök takarták be takarókkal.

„A járási ügyészség a vádlottat 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével, míg őt és testvérét társtettességben elkövetett magánlaksértés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni” – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?