INSIDER

Három autó ütközött össze szombat hajnalban, az éjjel négyen haltak meg balesetben

A rendőrségtől lapunk úgy tudja, hogy a balesetben többen megsérültek. A forgalmat a Lehel csarnok előtt visszafordítják.
  • Szerző: Ripost

Eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött 2021. október 2-án 3 óra 40 perc körül a XIII. kerületi Lehel téren. Az elsődleges információk szerint a balesetben négy ember megsérült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció.
Fotó: Artyom Kulakov (pexels.com)

A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a Göncz Árpád Városközpont felé haladó forgalmi sávokat a Váci út – Lehet utca kereszteződésétől a Victor Hugo utcáig lezárták. A Belváros irányába a forgalom halad. – íjra a police.hu.

Teljes útlezárás a Jászjákóhalma felé vezető úton.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt október 1-jén éjjel, 23 óra 22 perckor Jászberénynél, a Jászjákóhalma felé vezető úton. Egy kisbusz és egy kamion frontálisan összeütközött, három személy olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Négy embert a mentők kórházba vittek. A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Halálos baleset történt Komáromban is

Egy Hyundai típusú személygépkocsival közlekedő nő október 1-én 23 óra 45 perc körül Komáromban, a Bem József útról a Mártírok útra történő kanyarodásakor egy ingatlan falának ütközött. A gépjármű vezetője megsérült, míg 33 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök az 1-es számú főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?