INSIDER

Halálos tűz Budapesten, egy 8 éves kislány az áldozat

Egy ember életéért még most is küzdenek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kigyulladt Budapesten, a XII. kerületi MOM sportközpont tetején ma este egy fabódé, egy gyereket a tűzoltók mentettek ki - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a Csörsz utcában  kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. Egy gyerek kimenekült, egyet a tűzoltók hoztak ki, majd átadtak a mentőknek. Jelenleg tart a tűzvizsgálati eljárás - közölte a szóvivő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tűzoltók az oltás során a 8 éves gyermeket eszméletlen állapotban hozták ki az épületből, újraélesztését a mentőszolgálat munkatársai azonnal megkezdték.  A gyermek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja és gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Bodnár Szandra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt közölte: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre.
    A tűzben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a hosszas újraélesztés ellenére a helyszínen életét vesztette. Továbbá három ember könnyebb füstmérgezést szenvedett, őket a mentők ellátást követően toxikológiai osztályra szállították - mondta az MTI-nek.

 
 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?