INSIDER

Halálos nyaralás: a magyar háziorvos landolás után nem sokkal elhunyt

Elképesztő, hogy milyen szörnyű tragédia történt...
  • Szerző: Ripost

A bélmegyeri háziorvos, a 61 éves dr. B. Ilona külföldi kalandja tragikus véget ért: néhány órával a landolás után már nem élt. A hullámok közül húzták ki, miután helyi idő szerint szerda délután bement úszni egyet a Langkawi szigetcsoport partjainál a tengerbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A magyar turista egyedül úszott a Pantai Tengah üdülőhely melletti partszakaszon, amikor feltehetően vízbe fulladt, s a gyorsan érkező segítség ellenére sem tudták már az életét megmenteni„ – közölte egy helyi lap, a Free Malaysia Today.

A holttestet a turisták találták meg egy helyi hotel közelében. Próbálták újraéleszteni Ilonát, aki Thaiföldről érkezett Malajziába több turistatársával együtt, ám sikertelenül.

A doktornő holttestét a közeli kórházba szállították, ahol egyelőre vizsgálják, pontosan mi okozhatta a halálát. A hatóság hozzátette: nyomozást indítottak az ügyben. Egyelőre annyi biztos, hogy az asszony egyedül mártózott meg a tengerben nem sokkal azután, hogy megérkezett csoportjával a szigetre.

„Nagyon kedves és segítőkész doktor volt, természetesen szörnyen érintette az egész települést halálának híre. Mélyen együttérzünk a családjával, reméljük, békére lelt” – mondta a Blikknek megrendülten egy lakos, aki ugyanazon a településen él, mint Ilona és férje, aki egyelőre képtelen felfogni, hogy mi történt szerettével.

„Sajnos, még mi sem tudjuk pontosan, mi történt, várjuk a rendőrség tájékoztatását„ – mondta a férfi.

És ezeket olvastad már?