INSIDER

Felfoghatatlan fájdalom: Tímea 10 nap alatt elvesztette az édesanyját és a nagymamáját is

A nagymama és az anyuka is valószínűleg koronavírusos volt.
  • Szerző: Ripost

Mérhetetlen fájdalmat él át az a nő, aki tíz napon belül vesztette el a nagymamáját és édesanyját, feltehetően koronavírus okozta a halálukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Tímea az állítja, hogy a 99 évesen elhunyt nagymamája szinte biztosan a koronavírus áldozata lett, de nem szerepeltették az áldozatok listáján. Azonban a 65 évesen elhunyt édesanyját már a listára tették, ám helytelen információkkal.

Szavak nincsenek arra, amit érzek. Düh és elmondhatatlan fájdalom

- nyilatkozta a gyászoló Tímea, aki külföldről követte az eseményeket.

A nő elmondása szerint a nagymamája márciusban lett rosszul, mert kilyukadt a gyomra, és akkor a Szent Imre kórházba szállították. Az idős asszonyt megműtötték, azonban később lázas lett és tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Ugyanezen a napon a kórházat pedig bezárták.

Az édesanyja amíg lehetett, látogatta a nagymamát, de később ő is lázas lett. Kért koronavírus-tesztet, az orvos azonban leintette, hogy csak influenzás, majd antibiotikumot írt fel neki. Később az édesanya agyvérzés-gyanúval került a Szent Imre kórházba, ahol a nagymamát is kezelték. Az édesanya tesztje később pozitív lett, és átvitték a László kórházba, a nagymama addigra elhunyt. Tímea édesanyja egy ideig lélegeztetőgépen volt, de nyolc nappal később ő is meghalt. A patológus állítása szerint a nőnek nem volt alapbetegsége a koronavíruson kívül, ám az áldozatok listáján úgy vitték fel, hogy rákos is volt. Tímea szerint ez nem igaz, mert 21 év után az édesanyja kigyógyult a kórból – írta a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?