INSIDER

Ezért zuhant ki a hatodikról Dávidka: nagynénje mindent elmondott

Egyik pillanatról a másikra történt. Az anyuka éppen a konyhában vacsorát főzött, amikor Dávid a megrepedt szúnyoghálónak dőlt.
  • Szerző: ripost

Dávid az ablakkerethez rögzített hálónak dőlt, ami elrepedt, a gyerek pedig a mélybe zuhant. Az esést valamelyest tompította az épület előtt álló hatalmas fa, így a fiú nem halt meg azonnal: még élt, amikor a mentő elindult vele a kórházba, ott azonban szervezete feladta a küzdelmet.

"Pokoli tragédia, ami történt, és akkor még a felénk áradó gyűlölettel és hazugságáradattal is meg kell birkóznunk. Azon az estén az édesanya, Kati volt otthon a gyerekekkel: Dávidon kívül van egy lányuk is. A baleset előtt nem sokkal az apuka is hazaért, elment fürödni. Kati pizzát sütött a konyhában, az volt a gyerekek kedvence. Nem vette észre, hogy a kisfiú az ablaknak dőlt. Én éppen akkor érkeztem meg a vásárlásból. Hallottam ahogy a gyerekek kiabáltak: 

Dávid lezuhant, itt fekszik a földön!

"Rohantam a ház túloldalára, ahogy csak bírtam. Megfogtam a kis fejét, és próbáltam újraéleszteni. Közben egy hölgy is megérkezett, aki évtizedekig ápolónőként dolgozott. Ameddig nem jöttek a mentők, mindent megtettünk, hogy életben tartsuk Dávidkát. Sajnos, hiába. A kórházban örökre elaludt. Katiék nagyon jó szülők, mindent a gyerekekért tettek. Dávid idén ment volna iskolába, már nagyon készült rá" – mondta el a Blikknek a megtört nagynéni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?