INSIDER

Eljutott Brüsszelbe az 5 éves kisfiát szöktető fegyveres magyar apa

Az illegális fegyverbirtoklás miatt körözött Horváth Csaba a gyermeke láthatásán elszökött 5 éves kisfiával, majd közölte a fiú édesanyjával, hogy Brüsszelbe fogja vinni a gyermeket. Információink szerint sikerült a terve.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pattanásig feszülnek az idegek: az alig 5 éves Ágostont még mindig körözi a rendőrség, ugyanis apja még karácsonykor a megbeszélt láthatás után nem adta vissza anyjának, hanem menekülni kezdett vele. Kisfiának hamis személyit is készíttetett, hogy ne állítsák meg őket a reptéren. Az anya, Palotai Magdolna szerint Csabának sikerült kivinnie fiát az országból.

Már Brüsszelben vannak

– mondta elkeseredetten.

Ahogy a %% megírta, a férfi verte és megfélemlítette családtagjait. Ezért az anya képtelen volt folytatni vele párkapcsolatát, így kettéváltak az útjaik. Ugyanakkor Csabának az előző kapcsolatából van egy idősebb lánya, akit elvettek tőle, már nem látogathatja. Ezt a férfi sosem tudta feldolgozni, ezért Ágoston családján töltötte ki dühét.

A megbeszélt napon felhívtam Csabát, hogy elmegyek Ágóért és elhozom

– mondta az anya.

– Ekkor kezdte a fenyegetéseket. Azt mondta: Nem adom vissza Ágostont! Eddig esélyt adtam arra, hogy neveld a fiúnkat, de most átveszem az irányítást! Elmegyünk ketten Brüsszelbe. A %% információi szerint a menekülő férfinál fegyver lehet.

Nagyon veszélyes

– mondta Ágoston anyja.

A további részletek a keddi napilapban!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?