INSIDER

Egyetemre indult hétfőn, de eltűnt a fiatal edelényi lány

Már az interneten is több százan keresik azt a fiatal nőt, aki hétfő reggel az egri egyetemre menet tűnt el. Senki sem tud róla semmit, telefonját is kikapcsolta.
  • Szerző: Ripost

Már az interneten is több százan kutatnak az eltűnt edelényi lány után, akinek hétfő reggel veszett nyoma az egri egyetemre menet. Rengetegen megosztották már azt a bejegyzést, amiben a barátnője keresi. Flóra hétfő reggel óta nem ad magáról életjelet. Az utolsó információ, hogy Egerbe indult, az Eszterházy Károly Egyetemen akart ügyet intézni.

Egyetemre indult hétfőn, de eltűnt a fiatal edelényi lány

Flóra egyetemre menet tűnt el Fotó: police.hu

Az Edelény-Miskolc-Eger útvonalon utazott távolsági busszal, menet közben azonban nyoma veszett. Senki sem látta azóta, és a telefonja is ki van kapcsolva. Flórát már a rendőrség is keresi, és az interneten is több százan osztották meg a kereső posztot. Így most már rengetegen kutatnak az eltűnt edelényi lány után.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a (06-42) 524-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Aki látta vagy tud bármilyen információval szolgálni az keresse az Edelényi Rendőrségen Jacsman Zoltánt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?