INSIDER

Durva bunyó a Blaha Lujza téren: a sínek alá akarta ütni a barátnőjét a férfi

Nem kímélte és a barátnőjének az életét veszélyeztette a budapesti férfi. A nőt egészen a Blaha Lujza térig ütötte.
  • Szerző: Ripost

Naponta kérdezi a kisfiú, hogy mi történt és pszichológus segít neki elfeledni a Blaha Lujza téri eseményeket. Szörnyű képsorok játszódtak le múlt hét pénteken a 4-es 6-os villamos vonalán, ahol este negyed hétkor egy roma férfi teljes erőből a villamos sínek felé kezdte ütni a barátnőjét. A nőnek hajszálon múlt az élete, amikor egy másik férfi épp időben a segítségére sietett. Sára a családjával szemtanúja volt a vérfagyasztó jelenetnek. A 39 éves édesanya a -nak elmondta: annyira megrázta a családját a történtek, hogy most is szörnyű visszaidézni az ott történteket.

A sínek alá akarta lökni

Az anya épp a Blaha Lujza téren közlekedett a családjával, amikor ordibálásra és üvöltözésre lett figyelmes. A hangokat rövidesen durva jelenet követte. „Artikulálatlanul ordibált a nővel, kikelve magából. A nyomdafestéket nem tűrő szavakon kívül én mást nem értettem belőle” – meséli a történteket Sára – „Nem tudom, min veszhettek össze, de üldözte a nőt és ordibált vele, ütött és lökdöste...”

Az ordibálásból és az üldözésből tragédia is történhetett volna. Az anya és a körülötte lévő emberek elképedtek, amikor az agresszív férfi a villamos sínek felé kezdte terelni a 20 év körüli nőt.

Blaha Lujza tér

A nőt (bal) az orrdibáló párja (jobb) a siket közé akarta lökni Fotó: Facebook

Megállt és kiszállt a Blaha Lujza téren

Sára nem csodálkozik, hogy senki nem mert odamenni és közbeavatkozni, de emeli a kalapját a férfi előtt, aki közbeszólt. „Hirtelen a kétsávos út belső sávjában megállt a lexusos úriember. Kiszállt és helyretette a barátnőjét püfölő, konkrétan az életét veszélyeztető nemembert” – írta az anya a posztjában. Sára a húgával és a két éves kisfiával követték végig a dermesztő jelenetet. Az anya a -nak bevallotta: a Blaha Lujza téren történteket Ábel azóta is nehezen tudja kiheverni. „Mondta az édesapjának, hogy nagyon félt. Folyton kérdezgeti, hogy miért kiabált a bácsi? Azóta többször magától felhozza a történteket” – meséli Sára. Az anya pszichológus barátnője segítségét fogja kérni, hogy a kisfia elfeledje a történteket.

Hősként néz fel rá a kisfiú

A kis Ábel a történtek után nem szeretne visszamenni a térre, de a nőt megmentő férfira hős bácsiként tekint. „Azóta mindig elmondja, hogy a hős bácsira akar hasonlítani”

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?