INSIDER

Brutális módon végezte ki élettársa lányát a bosszúszomjas magyar férfi

Először nyakon és mellkason szúrta, majd egy téglával fejbe is verte, mert még volt pulzusa.
  • Szerző: Ripost

A vádirat szerint a közel kilencven éves férfi már korábban is meggyanúsította az élettársa lányát, hogy ő illetve a bankja – ahol a számláját vezeti – meglopták.
Idén, január 8-án, a nő az elkövetővel együtt lakó édesanyját látogatta meg Fóton. Az idős férfi ekkor magához vett egy tizennégy centiméter pengehosszúságú kést és azzal a nőhöz lépve ismét számon kérte rajta a pénzének eltűnését.
A nő és az idős férfi ekkor dulakodni kezdett, közben a begőzölt ember több helyen megsértette a nő kezét a késsel, továbbá kétszer megszúrta illetve megvágta a nyakát is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Mivel a nő nyaka erősen vérezni kezdett, elmenekült a lakásból, de a férfi követte az utcára is. A szabadba kiérve a megszúrt nő a földre rogyott. A férfi utolérte és mellkason szúrta úgy, hogy a kés pengéje beletört a nő testébe.
Ekkor az utcán többen is a sértett segítségére siettek, közülük valaki megállapította, hogy még van pulzusa. Ezt meghallva az idős ember felkapott egy közelben lévő tégladarabot és azzal még kétszer fejbe vágta a földön magatehetetlenül fekvő nőt. Az egyik járókelőnek sikerült végül
eltaszigálnia a férfit a nőtől, aki a helyszínen meghalt.
A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az idős férfi ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?