INSIDER

Brutális gyilkosság Dunavarsányban, a rendőrség az egész települést lezárta

A támadók nem kímélték a környéken lakó szomszédot sem, vascsővel súlytottak le rá.
  • Szerző: Ripost

Brutális gyilkosság rengette meg Dunavarsányt, a rendőrség rögtön lezárta a települést! Apa és fia véres elégtételt vett a családanya 48 éves szeretőjén május 3-án, a válóper előtt egy nappal. A police.hu közlése szerint a férfit saját Szigetsor utcai házának udvarán 54 éves D. Sándor és azonos nevű 27 éves fia ölte meg. A brutális gyilkosságot kitervelték: a férfit kihívák a lakásából, és némi szóváltás után kegyetlenül lecsaptak rá.

A brutális gyilkosság után nem menekülhettek

Apa és fia vascsővel és késekkel felvértezve érkezett a szeretőhöz, akire először a 27 éves fiú támadott rá, majd apjával együtt ütni kezdték. A jelentés szerint egy szomszéd észrevette a kegyetlen támadókat, és segíteni akart az áldozatnak, de őt sem kímélték: a vascsővel ütlegelve zavarták el. Az apa ezután vette elő a kését és többször is megszúrta felesége új párját. A gyilkosság után gyorsan menekülőre fogták a dolgot, de a Dunavarsányi Rendőrség is hamar cselekedett: hermetikusan lezárták a települést, esélyt sem adva tovább a szökésre.

Brutális gyilkosság Dunavarsányban

Brutális elégtétel: apa és fia vascsővel és késekkel ölte meg a családanya új szeretőjét. Fotó: police.hu

Nem volt más lehetőségük

A helyzet hamar kikrisztályosodott a brutális gyilkosok előtt, az apa belátta hogy nem menekülhet és feladta magát. A rendőrség szerint a fia után sem tartott sokáig a hajtóvadászat. Ifjabb D. Sándort a délelőtti órákban a brutális gyilkosság helyszínétől 3 kilóméterre fogták el.

Miközben tartott a helyszíni szemle, az adatok gyűjtése, apát és fiát kihallgatták. Mindketten megtagadták a vallomástételt – írja a police.hu.

A brutális támadás miatt a 48 éves áldozat belehalt sebesüléseibe, a szomszédot könnyű, zúzódásos sérüléssel látták el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

És ezeket olvastad már?