INSIDER

Botrány a pesti éjszakában, mindenki a külföldi diáklányokat bámulta

Három, Magyarországon tanuló külföldi lány rendezett jelenetet egy budapesti szórakozóhelyen kedd éjjel.
  • Szerző: Ripost

A latinos temperamentum eldurvult fajtájából kaphattak ízelítőt egy budapesti szórakozóhely vendégei. Két spanyol és egy mexikói diáklány tépte, cibálta egymást, a buli a rendőrségi fogdán ért véget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

Bilincsben vitték tárgyalásra azt a három külföldi, hazánkban tanuló diáklányt, akik kedden éjjel összeverekedtek egy budapesti szórakozóhelyen.

Clara, a spanyol egyetemista a pultnál állva észrevette, hogy mexikói társa a farzsebében tartja a telefontját. Úgy döntött, hogy ellopja, de a lány észrevette, utánakapott, majd hangos szóváltásba keveredtek. Erre a spanyol egyetemista barátnője is felfigyelt, megpróbált segíteni Clarának, de a mexikói lány meglökte, ami miatt a kezében lévő italt magára borította. Így vált a harc részesévé.

Egymásnak estek, karmolták, ütötték, vágták a másikat. Az esetről a mexikói lány szólt a biztonsági őröknek, akik kihívták a rendőröket. Ők vetettek véget a marakodásnak. A lányokat őrizetbe vették és tartották a tegnapi tárgyalásig. Az elsőrendű vádlottnak lopás, míg a másik két lánynak garázdaság vétségéért kell felelnie.

A huszonéves lányokon látszott, hogy már megbánták, amit tettek. Könnybe lábadt szemmel foglaltak helyet a vádlottak padján és pénzbírsággal megúszták a görbe éjszakát – számolt be a tárgyalásról a Bors.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?