INSIDER

Botrány a hivatalban: szexképekkel állt bosszút szerelmén a polgármester

Nyomozás indult egy kelet-magyarországi település polgármestere ellen, aki a gyanú szerint durva módszerekkel próbálta lejáratni közeli nőismerősét.
  • Szerző: Ripost

"Megnyerőnek és magabiztosnak ismertem meg, mégis néhány hónap múlva többet akart, mint amit én szerettem volna, így meg akartam szakítani vele a kapcsolatot. Ekkor viszont egy olyan arcát mutatta meg, amit soha nem akartam megismerni – mondta a Blikknek a nő, akit a mai napig megviselnek a történtek.

A település első embere rosszul viselhette az elutasítást, ugyanis páratlan bosszúhadjáratot indított a nő ellen, többek között megszerkesztett intim képeket kezdett terjeszteni a nőről.

"Először csak felnőtt-tartalmú oldalakra és zárt Facebook-csoportokba tette fel a fotóimat. Mindezt a teljes nevemmel, telefonszámmal" – idézte vissza a kellemetlen emlékeket Andrea, aki azt is elmondta, hogy ezután a közösségi oldalakon kezdte zaklatni a polgármester, mindig más kamuprofilokon keresztül.

Kérdeztem, miért teszi ezt, mire azt mondta: „Mit adsz cserébe, és abbahagyom?!"

"Hiába vártam, hogy véget érjen a rémálom, újabb módját találta ki, hogy lejárasson. Szórólap formájában kezdte terjeszteni szórakozóhelyeken a rólam összeszerkesztett fotókat" – folytatta a nő.

Az ügyben feljelentést is tettek, a nyomozás pedig már közel egy éve tart, ám eddig kevés eredménnyel: több kapitányság elfogultságra hivatkozva elutasította az ügyet.

"Ügyfelemet több alkalommal kihallgatták tanúként, de bővebb felvilágosítást a nyomozó hatóságtól még nem kaptunk' – mondta dr. Papp Erika ügyvéd.

Az érintett polgármester szűkszavúan nyilatkozott.

'Ha ilyen információik vannak, írják meg. Viszonthallásra!' - szakította meg a hívást.

A férfi házában és hivatalában is házkutatást tartottak, számítógépét pedig lefoglalták.

És ezeket olvastad már?