INSIDER

Bizarr karácsonyi üzenet: megszólalt a VV Fanni megölésével vádolt férfi

A Fanni megölésével vádolt B. László azt állítja, hogy nem lehet boldog karácsonya, míg a lány nem kerül elő.
  • Szerző: Ripost

Több mint két éve, hogy egy fagyos, novemberi péntek este nyoma veszett a valóságshow-ból ismert szépségnek, Novozánszki Fanninak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Eltűnése mögött a rendőrség gyilkosságot valószínűsít, az ügy végére azonban még nem került pont. A gyilkossággal vádolt B. László ugyanis rendületlenül tagadja, hogy bántotta volna Fannit, akinek holtteste máig nincs meg.

Fanni tragédiája azonban nemcsak a Novozánszki-család karácsonyait árnyékolja be, azóta elrablójának, és annak szeretteinek sem felhőtlenek az ünnepek.

„Szenteste mindenki a szűk családdal ünnepel, de utána nálunk is megindul a vándorlás. Mivel László házi őrizetben van, természetesen egyik nap az ő lakhelyén gyűlünk össze. De ez az ünneplés azért egy ideje már nem maradéktalanul boldog. A mosoly mögött mindenkiben ott lapul a feszültség: vajon mi lesz Lászlóval? Mikor oldódik meg az ügye?” – mesélte dr. Brodmann Péter, a vádlott nagybátyja, aki a Borsnak unokaöccse szavait is tolmácsolta.

A lap ugyanis szerette volna tudni, hogy az évtized legrejtélyesebb gyilkosságának egyetlen vádlottjaként képes-e B. László egyáltalán ünnepelni? Tud-e egyetlen percre is megfeledkezni a történtekről, Fanniról?

„Dehogy felejtem! Azóta egyetlen ünnep sem olyan, mint előtte. Nem boldog, és nem is lesz boldog karácsonyom, amíg ő nincs meg, amíg nem derül ki az igazság, és végre nem tisztázódik ez az egész szörnyűség, aminek sajnos én is a részese voltam” – mondta B. László, aki korábban elismerte a személyi szabadság megsértését, azaz hogy az ájult Fannit az autóba tette és elvitte hazulról. Azonban állítja, miután a lányt átadta ismeretleneknek, hogy segítsenek rajta, nem tudja, mi történt vele, és emiatt ma is mardossa a lelkiismeret.

Az ügy megoldására már csak jövőre kerülhet sor, 2020 januárjában ugyanis megkezdődik a VV Fanni-ügy tárgyalása.

„Január első hetében lesz László ügyének előkészítő tárgyalása, ahol kihallgatja őt a bíró, és felteszi neki a kérdést: elismeri-e a gyilkosságot, és ha igen, él-e az alternatív ajánlattal, mely esetében harmincéves börtönbüntetés vár rá. De mivel László nem gyilkos, ez az opció fel sem merül. Továbbra sem fogadja el, hogy emberöléssel vádolják” – vetítette előre az eseményeket az ügyvéd nagybácsi, akit bár kizártak az ügyből, a háttérben azóta is támogatja rokonát, és naprakész unkaöccse perével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?