INSIDER

Árván maradt a kis Rikárdó

„Közvetlen, jó emberek voltak” – mondta egy ismerősük arról a fiatal párról, akik vasárnap késő este Dunaújvárosban vesztették életüket. Kisfiukat hagyták árván.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban már a is beszámolt, vasárnap késő este Dunaújvárosban végzetes baleset történt. Egy autó, ezidáig ismeretlen okokból egy oszlopnak ütközött. A benne ülő öt ember közül ketten életüket vesztették. A dunaújvárosi horrorbaleset nagyon megvieli az áldozatok családtagjait és ismerőseit.

A úgy tudja, a sérültek közül egy ember saját felelősségére már távozott is a kórházból, a másik két életben maradt állapota is stabil. A családot, ismerősöket azonban végtelenül megviselte a fiatal pár, Krisztián és Niki halála. „Nagyon jó és közvetlen emberek voltak” – mondta egy barát lapunknak, hozzátéve, hogy egyelőre még el sem tudja hinni, ami történt.

A férfi lapunknak elmondta, hogy a temetésig minden este virrasztást fognak tartani. „Mi lesz a kisfiukkal, Rikárdóval? Ő hogy fogja ezt megélni?” – tette fel a költői kérdést. Az árván maradt gyermek még csak 7 év körüli, biztosan hiányozni fognak neki szülei.

A tragikusan elhunyt férfiról ráadásul azt mondják az ismerősök, hogy nagyon családcentrikus volt.

A baleset pontos okairól egyelőre továbbra sincs hír.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?