INSIDER

A veszélyhelyzet 28. napja

A legfrissebb adatok, hírek a magyarországi koronavírus-járványról. Cikkünket folyamatosan frissítjük, amint bármi változás történik.
  • Szerző: Ripost

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 895 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunyt, idős betegek száma 58-ra nőtt. A gyógyultak száma 94 fő. Hatósági házi karanténban 15481 ember van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koronavírus-fertőzöttek számának növekedésével egyre nagyobb veszélyben van mindenki, egyre nagyobb az esély, hogy bárki megfertőződjön – mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs keddi tájékoztatóján. Ismét felhívta a figyelmet a szociális intézmények dolgozóinak, fenntartóinak felelősségére, s kérte a szigorított korlátozások fokozott betartását.

A szakemberek hetek óta hangsúlyozzák azt is, hogy milyen nagy szerepe van a rendszeres és kellően hosszú idejű kézmosásnak a koronavírus megelőzésében.

13421494 – handwashing with soap

A világ országaiban ugyanakkor a szerda esti adat szerint 1 452 378 a fertőzöttek száma. Örvendetes, hogy 308 757 ember már meggyógyult, az elhunytak száma 83 615.

Novák Katalin ezt a bejelentést tette a magyar családokról

A munkahelyek védelme a gazdasági akcióterv legfontosabb célja

Több mint 1300 milliárd forint a gazdaság mentésére

Csökkenti a fertőzöttség időtartamát ez a gyógyszer

Szemfájdalom jelezheti a koronavírus-fertőzést

Utoljára nyomozót alakított, majd besétált a rendőrségre

Elzavarták a focizó gyerekeket

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?