INSIDER

A vasútállomásnál támad a beteges molesztáló, lányok, vigyázzatok!

A devecseri vasútállomás környékén egy fiatal férfi egyedül sétáló nőket molesztál.
  • Szerző: Ripost

Fiatal lányokra vadászik egy huszonéves férfi a devecseri vasútállomás környékén. Az illető hátulról támad áldozataira, és különböző módszerekkel zaklatja, fogdossa, fizikailag bántalmazza, ütlegeli a védtelen lányokat, sőt állítólag még olyan is előfordult, hogy egy flakont próbált ledugni az egyik áldozata torkán.

A Facebook népe most összefogott és közös erővel próbálják megállítani a molesztálót. A történet megosztása alatt rengetegen reagáltak, sokan a saját történetüket is megosztották a többiekkel. A 24 év körüli férfi a kommentelők állítása szerint mentális betegséggel küzd és speciális igényű iskolába járt. A devecseriek közül sokan ismerik a molesztálót, elmondásuk szerint már régóta komoly problémákkal küzd és nem most kezdte a zaklatást. Mostanában leginkább a vasútállomás környékén csap le áldozataira, de előfordult már olyan is, hogy más helyszínen támadta meg a lányokat.

Fotó: Facebook

Több anyuka is hozzászólt az esethez, és elmesélték, hogy az ő kislányukat is megtámadta a férfi. Egyikőjük gyermekénél még paprika spray is volt, de így sem tudta megállítani a támadót. A férfi rugdosni kezdte a lányt, aki még a kerékpárjáról sem tudott leszállni.

Fotó: Facebook

Állítólag több rendőrségi feljelentés is történt az ügyben, de eddig még nem tartóztatták le a molesztálót. Ezért minden Devecser környékén élő fiatal lánynak óvatosnak kell lennie, meg kell tanulnia megvédeni magát, nehogy ő legyen a következő áldozat!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?