INSIDER

A negyedik emeletről kizuhant Pannika szülei börtönbe kerülhetnek

Három év után emeltek vádat.
  • Szerző: Ripost

Akár börtönbüntetést is kaphatnak a negyedik emeletről kizuhant Pannika szülei, de az sem kizárt, hogy a kislányra vigyázó keresztanyának kell a rácsok mögé mennietudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült: kiskorú veszélyeztetése miatt kell felelniük, a büntetés 1-5 évig terjed ilyen esetben.

Mint ahogy azt a korábban megírta, a kistarcsai Panna 3 évvel ezelőtt zuhant ki a negyedik emeletről.

A tragédiát megelőző éjjelen Pannira a keresztanyja vigyázott, mert a szülők mindketten dolgoztak egy gyárban. Az ideiglenes bébiszitter azonban hamarabb eljött a kistarcsai albérletből, mint ahogy Panni anyukája és édesapja hazaértek volna. Így a gyerek egyedül maradt a lakásban.

Fotó: Ripost

Azt feltételezik, hogy miután Panni felébredt, rájött, hogy senki nincs vele, nagyon megijedt, felöltözött, majd megpróbált az ajtón át kimenni a lakásból. A zár azonban nem engedett, ezért a kislány az ablakhoz húzott egy széket, felmászott rá, és a mélybe zuhant.

A gyászban teljesen összetört Tamás és párja először azt állították, hogy fogalmuk nem volt arról, hogy a keresztanya egyedül hagyja a gyermeket, a poligráfos vizsgálaton azonban kiderült, hogy az édesanya nem mondott igazat. A következő csapás akkor érte az apát, amikor megtudta azt is, hogy valaki a halála előtt jelentős mennyiségű alkoholt adott a kislánynak, amelyet a boncolást követően a szakértő ki is mutatott.

 

És ezeket olvastad már?