INSIDER

41 milliós luxusautót vett M. Richárd: a kórházból rögtön a szalonba ment

A Dózsa György úti gázoló nem is vezethet, mégis vett egy méregdrága kocsit.
  • Szerző: Ripost

Újabb luxusautóval bővült M. Richárd flottája. Egy igazi különlegesség várja ezentúl haza: a 41 milliós Mercedes-AMG GT-t saját autószalonjában szerezte be.

A gyönyörű sportautó azonban egyelőre egy métert se mehetett, legalábbis M. Richárddal a volánjánál: a jogosítványát ugyanis a tragédia után bevonták. 

"Még le kell tennem a vizsgákat, hogy visszakapjam a jogosítványomat – újságolta az új Mercedes tulajdonosa. – Persze, az is lehet, hogy a bíróság eltilt a vezetéstől. Bár több száz autóm van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni addig is" – ecsetelte M. Richárd.

A férfit jelenleg a Rókus kórházban kezelik, ott folyik a súlyos szívműtétjét követő rehabilitáció. Elmondása szerint az állapota jelenleg stagnál, bár egy héttel ezelőtt kétszer is orvosi beavatkozásra szorult.

"Csupán pár órára engedtek ki, akkor tudtam megnézni az új autót is. De végig egy, a derekamra rögzített kis szerkezet figyelte, hogy minden rendben van-e a szívemmel" – magyarázta a férfi a Blikknek.

M. Richárd hozzátette: közben újabb elváltozást találtak nála az orvosok: mellékvesekéreg-elégtelenség alakult ki nála a korábban beszedett doppingszerek miatt. 

Mint megírtuk, M. Richárd az egyik vádlottja a 2017 májusában a Dózsa György úton történt, két halálos áldozatot követelő balesetnek. Egy Citroën kanyarodni akart, amikor összeütközött M. Richárd nagyon gyorsan haladó Mercedesével. A csattanást követően az egyik autó a közeli trolimegállóba csapódott. A szakértő megállapítása szerint a szerencsétlenség elkerülhető lett volna, ha a Citroën vezetője nem vágja le a kanyart, illetve, ha M. Richárd nem hajt akkora sebességgel.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?