POLITIK

Hollik István: Niedermüller Péter távozzon a közéletből!

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnökének közéletből való távozására szólított fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. A kereszténydemokrata politikus rámutatott: a VII. kerületi polgármester fehér, keresztény és heteroszexuális emberekre vonatkozó kijelentései vállalhatatlanok.
  • Szerző: RIPOST

A kormánypárti képviselő újságírók előtt felidézte, hogy a DK-s politikus rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket. Ezt bárhogyan nézik, próbálják értelmezni, nem más, mint színtiszta rasszizmus, család- és kereszténygyűlölet a javából. Ezt a mondatot hiába próbálják, nem lehet meg- és kimagyarázni – rögzítette a KDNP országgyűlési képviselője.
Hollik István szerint jól mutatja mindazt, amit Gyurcsány Ferenc és a DK képvisel, ahogy gondolkodnak a magyar emberekről, akik között több millióan vannak fehérek, keresztények és heteroszexuálisok.
Megjegyezte: Niedermüller Péter ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, távozott volna a közéletből, csak megerősítette a véleményét, és kedden este egy televíziós műsorban még rá is tett egy lapáttal. Mindez már annyira kínosra sikeredett, hogy a műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie helyette – jegyezte meg a politikus.
Összegzése szerint ismét bizonyossá vált, hogy a DK-nak és Gyurcsány Ferencnek csak a hatalom számít, és még egy ilyen vállalhatatlan mondat után sem mondatják le polgármesterüket.
Újságírói kérdésre azt mondta: ő maga részt vesz azon a budapesti tüntetésen, amelyet Niedermüller kijelentése elleni tiltakozásul a szerveztek csütörtökre. Ez nem egy pártügy, ha bármilyen jóérzésű magyar ember végighallgatja a felvételt, teljesen egyértelmű és nyilvánvaló a tartalma. Ha valakinek számítanak az emberi értékek, és tenni akar valamit, jöjjön el, mutassák meg együtt, Magyarországon másokat becsmérelni, ilyen kirekesztő mondatokat tenni, következmények nélkül nem lehet.

.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?