Létrehozva: 2020.04.09.

Ez már tényleg túlmegy minden határon.Őket is el kéne fogadni?

A pedofilok elfogadására már évekkel ezelőtt elindult egy mozgalom az interneten, most azonban kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és támogatókat szerezni, például az LMBT-közösség berkeiből.

 

A kezdeményezés lényege, hogy a pedofilokat már nem is így kell hívni, helyette van egy politikailag korrekt kifejezés: ők a „kiskorúakhoz vonzódó személyek”.

A pedofilok magukat már régóta nem így hívják, helyette kitaláltak egy politikailag korrekt kifejezést – ők most már minor-attracted people, azaz „kiskorúakhoz vonzódó személyek”. Így jött létre az interneten a MAP közösség, akik most az LMBT-közösségben keresnek maguknak helyet és támogatókat, és a jelek szerint ebben sikerrel is járnak. A céljuk az, hogy az emberek ne legyenek ennyire érzékenyek a pedofilokkal szemben, hiszen végső soron ők is emberek. Az már csak hab a tortán, hogy a pedofiloknak már lett saját zászlója is, csakúgy, mint az LMBT közösségnek.

Ezek a nyilvánvalóan beteg emberek azt szeretnék elérni hogy menedékre leljenek az LMBT-közösség, azaz a leszbikusok, a transzneműek és biszexuálisok között. Azt remélik, hogy így védve lesznek a kritikákkal és a támadásokkal szemben. Nem titkolt céljuk végső soron az, hogy a gyerekekkel való szexuális aktusok kerüljenek ki a bűncselekmények köréből.

A kezdeményezéssel azonban érthető módon sokan nem értenek egyet, sőt felháborítónak tartják, és ennek hangot is adnak a közösségi médiában. Számos ember szerint a pedofiloknak semmi helyük nincsen az LMBT-emberek körében, a pedofília ugyanis egyértelműen bűncselekmény kell, hogy maradjon.

Így küzdenek a pedofilok ellen Ukrajnában

Aláírta a pedofilok egységes nyilvántartásáról szóló törvényt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Az új törvény értelmében az ukrán igazságügyi-minisztérium vezeti majd azt a nyilvántartást, amelybe a kiskorúak elleni szexuális bűncselekményekért elítélt személyek adatai kerülnek be, többek között az elkövetett bűncselekményük és a lakcímük is. A nyilvántartott személyek ezután kötelesek lesznek közölni a rendőrséggel, ha megváltozik a lakhelyük vagy a munkahelyük. Az információkat a bíróság jogerős döntése alapján vezetik be a nyilvántartásba. A jogszabály értelmében a nyilvántartáshoz a megyei ügyészségek és nyomozati szervek vezetői, az ügyészek, a nyomozók, továbbá az oktatási, egészségügyi és a gyermekekkel foglalkozó szociális intézmények is hozzáférhetnek. A törvény első olvasatában egyébként még szerepelt a pedofilok kémiai kasztrálása is, de ez a rendelkezés később kikerült a tervezetből. Bár vannak különféle elméletek, azonban még ma sem tudják pontosan, hogy mi okozza a pedofíliát. Az orvosok szerint ez a késztetés valószínűleg veleszületett „adottság”: az érintettek agyában vélhetően a méhen belüli fejlődés során történik valami, ami ebbe az irányba tereli őket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Spanyolroszág döbbenetes háborús lépése

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

POLITIK

Hídpénz-botrány: Súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna