BOZÓT

Vallott az elítélt cégvezér, ők újították fel a neves politikus házát

Beismerő vallomással felérő interjút adott a börtönbüntetésre ítélt cégvezér. Haveri alapon ők újították fel a szocialista politikus házát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Baranyi Sándor, a Szeviép volt vezetője korábban azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül.

A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását.

Összesen 30-40 millió forintból maga a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását – állítja Baranyi Sándor, aki szerint a hatalmas telken álló ingatlant kívül-belül teljesen felújították, a nyílászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig mindent kicseréltek és újjávarázsoltak  – írta a szegedma.hu. Az alább látható házról van szó, amiben egyébként már nem lakik Ujheyi István, mivel elvált a feleségétől.

A hatalmas telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll, mögötte pedig egy wellnessrészleg egy különálló házban: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel.

A szegedi Fidesz felszólította Ujhelyit, hogy álljon ki és valljon színt, mint ahogy az országos kormánypártok is reagáltak a furcsa felújítás botrányos hírére. Ujhelyi a Facebookon tagadta Baranyi állításait, de dokumentumokkal (például számlákkal) nem igazolta a mondandóját.

A Szegedma viszont úgy tudja, Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?