Létrehozva: 2017.09.14.

Rárontottak a Ripostra a Jobbik emberei. Vona a testőrét küldte!

A Jobbik elnöke a testõrét(!) küldte az újságírók megfélemlítésére. Ma délelõtt 11 óra körül jelent meg a RIPOST MÉDIA épületénél a Vona által felkészített, profi kamerával is felfegyverzett különítmény. Megtévesztõ módon, bûncselekményt elkövetve jutottak be a hosszabb ideje megfigyelt az épületbe.

A pártelnököt bírálni merészelő cikk szerzőjét keresték. A sajtószabadság legnagyobb dicsőségére számon akarták rajta kérni, mindazt, amit leírt.

Bűncselekményt elkövetve, a recepciósokat megtévesztve jutottak be a kiadó épületébe, csalással, hamis adatok közlésével illegálisan megszerezve egy belépőkártyát. Céljuk az volt, - akárcsak a Momentum politikusainak az Origó szerkesztőségében, - hogy egy kamera előtt félemlítsék meg a %RIPOST% újságíróit.

Az első nyugdíjast már megalázták

A történet előzménye, hogy több cikkben is szóvá tettük, miszerint a Jobbikban a pártelnök utasítására levadásszák a pártelnököt bíráló idős embereket. Elsőként azt a székesfehérvári nyugdíjast, Pataki Istvánt alázták meg saját lakásán, aki egy helyi politikai gyűlésen Vonát szemtől-szembe keményen kritizálta.

Többek között ennek a nyugdíjas bácsinak a szavai irritálták annyira a pártelnököt, hogy ”remegő kezű, fröcsögő nyugdíjasokról” kezdjen széles körben nyilvánosan értekezni.

Vona Gábor házitévéje, megtévesztve a nyugdíjas bácsit – aki azt sem tudta pontosan, hogy honnan jöttek a tévések – a saját lakásában alázta, félmeztelenül, izzadva filmezte, provokálta, kiforgatta szavaiból az idős embert.

Vona a testőrét küldte a RIPOST megfélemlítésére

Miután ezt több cikkben szóvá tettük,  ma délelőtt megérkezett a %RIPOST% szerkesztőségébe a Vona-féle bosszúkommandó. Élén a pártelnök testőrével Szilvási Péterrel, akit a legagresszívebb riporterként tartanak számon a Jobbik háztáji tévéjében.

A testőr a pártelnök személyes utasítására került a stábba. Általában őt használják a „levadászós”, a riportalanyokat megalázó munkákra.

A Ripost szerkesztőségébe berontó Szilvási évek óta dolgozik Vona testőreként, olyan szoros kapcsolatban áll vele, hogy a pártelnök táskahordozójaként is emlegetik. A legbizalmasabb iratokat, küldeményeket is rábízza Vona, feleségével Krisztinával is bensőséges viszonyban áll a „bodyguard”.

Amint a biztonsági kamerák felvételeiről kiderült, a Jobbikos osztag már a behatolás előtt jó fél órával felderítette a terepet, nyilvánvalóan valamiféle előzetes behatolási tervet készítve.

Aztán trükkösen becsapták a jóindulatú portaszolgálatot, azt állítva, hogy megbeszélt időpontra jöttek  egy Ripost-újságíróhoz. Ezzel a hazugsággal és csalással végül sikerült egy belépőkártyához is hozzájutniuk.

Odasúgták: Visszajövünk!

Az irodánkban megjelenő Jobbik-kommandót végül kollégáink határozott fellépése késztette visszavonulásra. Hosszan szívósan zaklatták az udvarias recepciós hölgyet, de aztán megijedtek attól, hogy kihívjuk a rendőrséget. Figyelmeztettük őket arra is, hogy az illegális behatolást több helyen biztonsági kamerák rögzítették.

Vona testőre távozófélben még odasziszegte egyik munkatársunknak: Visszajövünk!

A Momentumtól tanul a Jobbik

Mint ismeretes a Momentum vezetője a FEGYÕR-nek becézett Fekete-Győr András egy másik aktivista kíséretében illegálisan behatolt az Origo szerkesztőségébe. Ott kísérőivel mindenféle engedély nélkül felvételeket készítettek, és személyesen inzultálták a róluk kritikusan írni merő újságírót.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

POLITIK

Hídpénz-botrány: Súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert