BOZÓT

Márki-Zay szerződtette a Celeb vagyok, ments ki innen botrányhősét, kapott 50 díszzsebkendőt

Egy igazi celebet, az RTL-es Celeb vagyok, ments ki innen botrányhősét szerződtette a hódmezővásárhelyi polgármester. A provokatőr dizájner, aki szerint a magyar nép úgy, ahogy van, buta, azonnal többféle nyakkendőt, ötvenféle díszzsebkendőt tervezett a puritánságáról elhíresült Márki-Zaynak. Az unokatestvére még zoknit is kapott!
  • Szerző: Ripost

 Ismeretlen szponzorok méregdrága olasz öltönyöket is varázsoltak az egyedileg tervezett nyakkendők és az ötvenféle(!) díszzsebkendő mellé.

A Hódmezővásárhelyt egyre inkább hanyagoló, mostanában  inkább országos ismertségre törő politikus úgy döntött, hogy megszépül. Ehhez csupán a budapesti divatfiúk törzshelyére, a borsos árú dizájnerközpontba, a LOFT OUTLETBE kellett elfáradnia. Ismeretlen futtatói  itt adták rá sorra a méregdrága öltönyöket. Aztán csak szelfizni  kellett egyet a tulajjal, aki a divatvilágban az Italiano Gery becenévre hallgat(balról), meg az RTL botrányhősével (jobbról).

 

 

 

A Celeb vagyok, ments ki innen egykori sztárocskája mostantól hivatalosan Márki-Zay  politikai tanácsadója és öltöztetője! Hogy ki a titokzatos botrányhős? Hivatalos WIKIPÉDIA-fotója máris sokat elárul róla:

Herczeg Zoltánt, a Celeb vagyok, ments ki innen kiutált celebjeként ismerte meg az ország, unalmas és kekeckedő karakterét már a legelső adásban  villámgyorsan kiszavazták a nézők.  Nem győzött siránkozni emiatt, maradt volna még a dzsungelben.

A magyar nép? Szerinte korlátolt

Herczeg folyton osztja az észt, egy interjúban például kijelentette, hogy a magyar nép úgy, ahogy van, buta. Ilyeneket mondott:

"A nép nem akar nevelődni, jó neki bután. A nép borzalmasan korlátolt."

Aztán meg rájött a nagy bölcsességre:

"A botrányhoz két éve elég volt egy faszhelikopter, ma már  mások fejére kell szarni.”

Szeret gúnyt űzni a vallásból is...

...ez egyfajta sport nála.

Bizonyára ez az életfilozófia is segített abban, hogy Márki-Zay Péterrel egymásra találjanak, és politikai(!) tanácsadója valamint  hivatalos öltöztetője legyen. Nemcsak remekbe szabott olasz öltönyöket, ötvenféle díszzsebkendőt szerzett most, de egyedi nyakkendőket is tervezett neki, amiből a hódmezővásárhelyi politikus végül hármat méltóztatott kiválasztani.

A divatcsodákra Márki-Zay új politikai képződményének logóját is rá kellett biggyeszteni.

A politikus sokat finnyáskodott, semmi sem tetszett neki, hónapokon át folyt a tervezgetés és a válogatás. Végül nagy nehezen méltóztatott dönteni, íme a kollekció.

És ez még nem minden! Márki-Zay  a divatpotyázásra  elvitte magával pókemberként elhíresült unokatestvérét, Hadházy Ákost is.

Aki aztán külön posztban hálálkodott, földig hajolva köszönte meg a LOFT OUTLET és az RTL-celeb jótéteményeit. Nem feledkezett el  az ajándékzokniról sem, ami igazán ráfért, hiszen több fotón láthattuk már elhanyagolt, lyukas zokniban. Hadházy arcán ezúttal a potyázás öröme fénylett.

Brékingnyúz: Amint a képeken látható, méregdrága olasz cipőket  is magukra húztak  Márki-Zay és Hadházy urak, az új magyar divatikonok. A cipők ára páronként jócskán 100 ezer forint felett. Vajon ki állta a cechet?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?