BOZÓT

Juhász Péter megint hazudott: Már a huszadik pert vesztette el

A rágalomáriáiról és kábítószer-rajongásáról közismert politikus ismét nagyot hazudott. Már a huszadik vesztes pert írhatja fel "dicsőségtáblájára".
  • Szerző: RIPOST

Juhász Péter interneten közzétett nyilatkozatában valótlanul állította, hogy Rogán Antal Dubajban járt – derült ki a Fővárosi Törvényszék hétfői ítéletéből, ezért  a 444.hu-nak, a Népszavának és az Indexnek helyreigazítást kell közzétennie.

Eddig Juhász Péter rágalmaival kapcsolatban Rogán Antal és Belváros- Lipótváros Önkormányzata összesen 20 darab sajtó- és 2 darab személyiségi jogi pert nyert meg.

Juhász Péter a Facebook-oldalán néhány hete hazug módon azt állította, hogy „Rogán kicsekkolt az 5 csillagos Dubai Palm Hotelből. Ezt onnan tudjuk, hogy felhívtuk a hotelt. Mindezt azért tettük, mert valaki szólt, hogy ott látták Rogánt egy másik fickó társaságában."

A hasára ütött

Kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, Juhász a hasára ütött és rágalmazott egy jó nagyot.

Rogán Antal a jelzett időpontban sem diplomata-útlevéllel, sem magánútlevéllel nem járt az EAE területén. Juhász Péter, az Együtt alelnöke,  többszöri kérésére sem tudott bizonyítékot bemutatni arra a vádra, hogy Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinet vezetője milliós költségen Dubajba utazott volna.

Kipukkadnak az alaptalan rágalmak

Juhász Péterrel összefüggésben Rogán Antal és Belváros-Lipótváros Önkormányzata eddig összesen 20 darab sajtó- és 2 darab személyiségi jogi pert nyert meg. Akikkel szemben nyert: hir24.hu; propeller.hu; Blikk napilap; blikk.hu; ATV ; atv.hu; nol.hu; index.hu; 444.hu; nepszava.hu; Varju László; Gréczy Zsolt; Demokratikus Koalíció.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?