BOZÓT

Juhász Péter hazudott: Portik Tamás keresztlánya lebuktatta!

Egy indexes blogban fecsegett a maffiózó rokona. Részletesen beszámolt arról, hogyan dolgozik rendszeresen Portiknak az Együtt politikusa, a füttyös-hordát szervező Juhász..
címkék:
  • Szerző: G.L.

Mint ismeretes Juhász maga kotyogta ki, hogy egy bizonyos F. Erika közreműködésével borítékokat cserél a 13 évi fegyházra ítélt maffiózóval.  Miután kirobbant a botrány zavarosan mentegetőzött, hogy ezekben a borítékokban nincs készpénz, s hogy csupán egyszer-egyszer küldött be kinyomtatott cikkeket a gyilkosságra való felbujtásért elítélt Portikhoz F. Erika segítségével.

Elszólta magát a bűnöző keresztlánya!

Most bebizonyosodott, hogy Juhász Péter hazudik! F.Erika lánya fecsegett óvatlanul...

A lány  az Index Fórumán dicsekedett azzal, hogy ő és édesanyja (F.Erika) szoros rokonságban állnak a hírhedt bűnözővel, s hogy nagyon jó barátságban vannak Juhász Péterrel.

A Portik-rokon azon háborodott fel, hogy kommentelők az édesanyját Portik titkárnőjeként emlegetik, amit kikért magának, hiszen a mama nem titkárnő, hanem közvetlen rokon. Ezért  lett a fecsegő lány keresztapja a hírhedt maffiavezér. Anya és lánya, mint Portik-rokonok állnak szoros kapcsolatban Juhász Péterrel, aki a keresztlány szerint is régóta tesz mindenféle szívességeket a bűnözőnek.

A baloldalnak is elege lett Juhászból

A Portik-keresztlány hosszú fecsegését  lementették az indexes Fórumon jelenlévő, Juhász Péter álszentségén felháborodó baloldali politikusok. Õk juttatták el a %% munkatársaihoz.

Mint ismeretes a baloldali politikában mértékadó Nyugati Fény című orgánum  néhány napja az ellenzék tudatos lejáratásával vádolta meg Juhász Pétert, az Együtt alelnökét.

Ezt írták róla:

"Leleplező cikkek tucatjai szólnak Juhász alvilági kapcsolatairól, a gazdasági bűnügyeiről, illetve arról, hogy minden ellenzéki pártnak felajánlotta már a szolgálatait, de mindenhonnan kikosarazták."

Ismeretes az is, hogy Juhász Portik Tamás legfontosabb testőrével együtt szervezte az október 23-i ünnepségeket megzavarni akaró füttyös tüntetést.

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?