BOZÓT

Hasba rúgott, egy család kiirtásával fenyegetőzött a magyar politikus

Mint amikor kiborul az a bizonyos bili. Egyik napról a másikra ijesztőbbnél ijesztőbb történetek derülnek ki a nemrég még a Parlamentben ülő politikusról.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Büdös zsidó, meg leszel ba..va, kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!” – többek között ezekkel a szavakkal fenyegette meg Zagyva György Gyula korábbi jobbikos országgyűlési képviselő Varga-Bíró Tamás zenészt, publicistát, amiért kritizálni merészelte a nagy vihart kavaró Gulyás Márton-féle videón való szereplését.  Zagyva telefonon és sms-ekben is fenyegetőzött.

Zagyva  halálos fenyegetőzését egy rendőr is hallotta Varga-Bíró kihangosított telefonján. A megfenyegetett publicista egy videóüzenetben is közzétette mindezt, miután feljelentést tett a rendőrségen.

A jobboldali szerző mindezt azért kapta mert határozott elítélő véleményt fogalmazott meg Zagyva és a szélsőliberális Gulyás Márton politikai együttműködéséről, ezért akarja most Zagyva "kiirtani a családját". Így fogalmazott:

"Nem számít, ki voltál régen, kinek hazudod most magad, és ki szeretnél lenni a jövőben. Ha Gulyás Marci liberális kampányfilmjében, az ő számlaszáma felett pózolva jártatod a pofádat, te is csak egy liberális köcsög vagy."

A szintén erőszakos megnyilvánulásairól, például a köztársasági elnöki palota megrongálásáról elhíresült Gulyás Márton nemrég kezdett közös politikai akcióba a hírhedt, zsidózó  jobbikos politikussal, Zagyva György Gyulával.

A szélsőjobb és a szélsőbal erőszakos aktivistáinak összefogása széles körben nagy megdöbbenést keltett.

Röviddel később Zagyva egy másik erőszakoskodásáról került ki a Facebookra egy bejegyzés. Ezúttal egy hasba rúgásról szól a történet...

Az már csak hab a tortán, hogy a Jobbik korábban Zagyvát delegálta az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságba...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?