BOZÓT

Egy hírhedt fényevő szélhámos pénzelte a Márki-Zay családot. Aztán jött a szekta

A Márki-Zay família olyannyira szoros kapcsolatba került az ijesztő hírnevet szerzett férfivel, hogy sok ezer dolláros anyagi támogatást is bezsebeltek tőle. Az illető a már több halálos tragédiát okozó fényevést hirdeti. Aztán egy szekta következett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Minderről maga Márki-Zay fecsegett, kissé talán könnyelműen Kálmán Olga róla szóló, legújabb propagandakönyvében.

Részletesen elmondta, hogy a Márki-Zay család évek óta nemcsak a legszorosabb kapcsolatot ápolja az életveszélyes fényevő tanokat hirdető Haas Györggyel, de a fényevést mániákusan propagáló férfi dollár ezrekkel finanszírozta őket! Felesége ebből a kétes eredetű pénzből végezte el a szülésznő-tanfolyamot.

Haas  tanaira elsőként a 24.hu hívta fel a figyelmet, amikor az egész ország felkapta a fejét a fényevők gyilkos nézeteire. Kiderült ugyanis, hogy azok az agárdi szülők, akiknek a gyermeke különös körülmények között meghalt, mert nem kapott érdemben orvosi ellátást, ugyancsak  hittek a fényevésben, jól ismerték a Márki-Zayékat pénzelő Haas tanait.

A kör azonban ott zárul be, hogy Márki-Zay felesége is ott volt szülésznőként a tragikus körülmények között elhunyt kisbaba születésekor, sőt szerepe volt abban, hogy a gyermek nem kapta meg az életmentő K-vitamint!

Megdöbbentő módon Kálmán Olga propaganda könyvében ott rejlik az igazi magyarázat. (Miközben a magát szemfülesnek képzelő riporternő nem hajlandó feltenni az üggyel kapcsolatban egyetlen kényes kérdést sem.)

Kiderül, hogy Márki-Zayék éveket töltöttek el egy hírhedt amerikai szekta, az amishok szolgálatában! Ez az a szekta amelyik elutasítja a civilizációt, nem oltatja be és iskolába sem engedi a gyermekeit. Úgy élnek, mint 3-400 évvel ezelőtt, nem számít, ha magas a gyermekhalandóság.

Márki-Zayné, ahogy azt maga a férje mondja el Kálmán Olga könyvében, éveken át a korszerű orvosi kezelést elutasító amishok szülésznőjeként tevékenykedett annak a pénznek a révén, amihez a fényevést hirdető Haas György juttatta...

És mit lehet még ehhez hozzátenni?

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?